Προγραμματισμός έξυπνων πόρτων γκαράζ

MyQ

Εικονίδιο σπιτιού και πόρτας γκαράζ
Εάν υπάρχει, το Model Y μπορεί να συνδεθεί έξυπνα με το myQ smart garage, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την πόρτα του γκαράζ σας εξ αποστάσεως μέσω της οθόνης αφής του οχήματος. Αυτό είναι βολικό αν ξεχάσετε να κλείσετε την πόρτα του γκαράζ σας, αν θέλετε να επιτρέψετε σε φίλους και συγγενείς να μπουν μέσα ή αν θέλετε το γκαράζ να ανοίγει ή να κλείνει αυτόματα όταν ανιχνεύεται το όχημά σας σε κοντινή απόσταση.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το myQ στο όχημά σας:

 1. Η πόρτα του γκαράζ σας πρέπει να είναι συμβατή με το myQ. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο συμβατότητας myQ (https://www.myq.com/app/myq-compatibility) για να το προσδιορίσετε αυτό.
 2. Βεβαιωθείτε ότι το γκαράζ σας είναι συμβατό με Wi-Fi. Το myQ χρησιμοποιεί Wi-Fi για να επικοινωνεί με το smartphone και το όχημά σας. Ορισμένα γκαράζ θα έχουν ένα σύμβολο Wi-Fi ή myQ στο κέντρο. Το γκαράζ σας πρέπει να διαθέτει ισχυρό σήμα Wi-Fi για να ελέγχετε και να παρακολουθείτε το γκαράζ σας μέσω του οχήματός σας.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Σημείωση
  Εάν το γκαράζ σας δεν είναι συμβατό, μπορείτε να αγοράσετε ένα εξωτερικό διανομέα myQ για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.
 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής myQ από το app store του smartphone σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και να εκτελέσετε τη σύζευξη του γκαράζ με το τηλέφωνό σας. Το myQ απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή, την οποία μπορείτε να αγοράσετε μέσα από την εφαρμογή.
 4. Ελέγξτε ότι το όχημά σας τρέχει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού και διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi ή LTE.
 5. Αγγίξτε το εικονίδιο του γκαράζ στο επάνω μέρος της οθόνης αφής ή μεταβείτε στις επιλογές Controls > Locks > myQ Connected Garage > Link Account και ακολουθήστε τις οδηγίες για να πραγματοποιήσετε σύζευξη του γκαράζ με το Model Y. Αφού γίνει η σύζευξη, οι λειτουργίες παρακολούθησης και ελέγχου του γκαράζ θα είναι πλέον διαθέσιμες στην οθόνη αφής, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το myQ.

Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.myQ.com/Tesla.

HomeLink

Για να προγραμματίσετε το HomeLink®:

Κινούμενη εικόνα που απεικονίζει λεπτομερώς τη διαδικασία προγραμματισμού του HomeLink.
 1. Σταθμεύστε το Model Y έτσι ώστε ο μπροστινός προφυλακτήρας να βρίσκεται μπροστά από τη συσκευή που θέλετε να προγραμματίσετε.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ΠΡΟΣΟΧΗ
  Η συσκευή ενδέχεται να ανοίξει ή να κλείσει κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού. Συνεπώς, πριν από τον προγραμματισμό, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άτομα ή αντικείμενα κοντά στη συσκευή.
 2. Ελέγξτε ότι το τηλεχειριστήριο της συσκευής διαθέτει μπαταρία σε καλή κατάσταση. Η Tesla συνιστά την αντικατάσταση της μπαταρίας στο τηλεχειριστήριο της συσκευής πριν από τον προγραμματισμό του HomeLink.
 3. Αγγίξτε το εικονίδιο HomeLink στο επάνω μέρος της οθόνης Controls.
 4. Αγγίξτε την επιλογή Create HomeLink.
 5. Στην οθόνη HomeLink, εισαγάγετε ένα όνομα για τη συσκευή κι έπειτα αγγίξτε το Enter ή την επιλογή Add New HomeLink.
 6. Επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (Standard, D-Mode ή UR-Mode) και, στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή Set Mode.
 7. Αγγίξτε την επιλογή Start και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Σημείωση
  Εάν εμφανιστεί μια οθόνη με το όνομα "Train the receiver" κατά τον προγραμματισμό της συσκευής, να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα βήμα με χρονική διάκριση. Αφού πατήσετε το κουμπί Learn/Program/Smart στο τηλεχειριστήριο της συσκευής, θα έχετε στη διάθεσή σας μόνο περίπου 30 δευτερόλεπτα για να επιστρέψετε στο όχημά σας, να πατήσετε Continue και, στη συνέχεια, να πατήσετε δύο φορές το όνομα της εκπαιδευμένης συσκευής HomeLink. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε έναν βοηθό, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα εντός 30 δευτερολέπτων.
 8. Μόλις προγραμματιστεί η συσκευή σας, αγγίξτε την επιλογή Save για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία προγραμματισμού.
 9. Βεβαιωθείτε ότι το HomeLink λειτουργεί όπως αναμένεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία προγραμματισμού πολλές φορές προτού είναι επιτυχής.

Μόλις ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή αγγίζοντας το αντίστοιχο εικονίδιο HomeLink στην οθόνη αφής. Το HomeLink θυμάται την τοποθεσία των προγραμματισμένων συσκευών σας. Όταν πλησιάζετε μια γνωστή τοποθεσία, το στοιχείο ελέγχου του HomeLink στην οθόνη αφής εμφανίζεται αυτόματα. Όταν απομακρύνεστε, εξαφανίζεται.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Σημείωση
Το εικονίδιο HomeLink εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης αφής, όταν το Model Y ανιχνεύει μία προγραμματισμένη συσκευή HomeLink εντός εμβέλειας και η οθόνη ή το αναδυόμενο παράθυρο HomeLink δεν εμφανίζεται ήδη στην οθόνη αφής,
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Σημείωση
Για πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με τη βοήθεια ή τη συμβατότητα, επικοινωνήστε με τη HomeLink (www.homelink.com ή καλέστε στο 1-800-355-3515).