Τοποθέτηση της μεμβράνης προστασίας βαφής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τοποθετήσετε τη μεμβράνη προστασίας βαφής:

 1. Καθαρίστε την περιοχή τοποθέτησης με σαπούνι αυτοκινήτων και νερό και, στη συνέχεια, στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα από μικροΐνες. Βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλες οι ακαθαρσίες, γράσο κ.λπ.
 2. Δημιουργήστε ένα διάλυμα ολίσθησης αναμειγνύοντας περίπου 15% σαμπουάν για μωρά και 85% νερό σε μια φιάλη σπρέι ή σε κατάλληλο δοχείο. Ανακινήστε το δοχείο για να βεβαιωθείτε ότι το διάλυμα έχει αναμειχθεί καλά.
 3. Εφαρμόστε γενναίες ποσότητες του διαλύματος ολίσθησης στην περιοχή τοποθέτησης και στην μπροστινή πλευρά της αριστερής μεμβράνης.
 4. Απελευθερώστε την αριστερή μεμβράνη από την επένδυση, εφαρμόζοντας το διάλυμα ολίσθησης στην πίσω πλευρά καθώς απελευθερώνεται.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ΠΡΟΣΟΧΗ
  Το αριστερό και το δεξί τμήμα της μεμβράνης δεν είναι εναλλάξιμα. Η κολλώδης επένδυση θα πρέπει να εφαρμόζεται στη βαφή του αυτοκινήτου και να ακολουθεί το περίγραμμα του αμαξώματος.
 5. Κολλήστε την αριστερή μεμβράνη στην πίσω πόρτα, ευθυγραμμίζοντας το κάτω μέρος της μεμβράνης με το κάτω μέρος της πόρτας και τη δεξιά πλευρά της μεμβράνης με το άκρο της πόρτας.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Σημείωση
  Εφαρμόστε το διάλυμα ολίσθησης όπως απαιτείται για να χειριστείτε τη μεμβράνη με τέτοιο τρόπο, ώστε να ευθυγραμμιστεί με το περίγραμμα της πόρτας και ολόκληρη η μεμβράνη να είναι κολλημένη στη βαφή.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ΠΡΟΣΟΧΗ
  Μην αφήνετε κανένα τμήμα της μεμβράνης να κρέμεται από την άκρη του οχήματος.
 6. Αφού τοποθετήσετε σωστά τη μεμβράνη, χρησιμοποιήστε τη ρακλέτα για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα ανάμεσα στη μεμβράνη και τη βαφή.
 7. Εκτελέστε τα βήματα 3-6 για τη δεξιά πλευρά του οχήματος.