Αφαίρεση και επανατοποθέτηση του προσκέφαλου του μπροστινού καθίσματος

Τα μπροστινά προσκέφαλα του οχήματός σας δεν είναι ρυθμιζόμενα και η Tesla δεν συνιστά την αφαίρεσή τους. Ωστόσο, αν πρέπει να τα αφαιρέσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε τα μπροστινά προσκέφαλα:

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Προειδοποίηση
Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμού σε μια σύγκρουση χωρίς προσκέφαλα. Η Tesla δεν συνιστά την τροποποίηση ή την αφαίρεση των προσκέφαλων.

Αφαίρεση του προσκέφαλου:

 1. Κολλήστε μερικά μεγάλα κομμάτια κολλητικής ταινίας γύρω από την πλαστική πλάτη του καθίσματος. Η πλάτη του καθίσματος μπορεί να πέσει όταν αφαιρεθεί το προσκέφαλο, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι η ταινία ασφαλίζει την πλάτη του καθίσματος στο κάθισμα.
 2. Πιέστε το κάθισμα προς τα κάτω γύρω από τις κολόνες του προσκέφαλου. Κάθε κολόνα του προσκέφαλου έχει ένα μικρό μεταλλικό κλιπ που βρίσκεται στα αριστερά.
 3. Χρησιμοποιώντας μια αξίνα ή μία λεπτή, αμβλεία ράβδο, πιέστε το κλιπ προς τα αριστερά για να αποσυνδέσετε το προσκέφαλο από το κάθισμα.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Σημείωση
  Χειριστείτε την αξίνα με προσοχή για να αποφύγετε την καταστροφή του υλικού του καθίσματος.
 4. Μετά το ξεκλείδωμα της πρώτης κολόνας, τοποθετήστε το χέρι σας κάτω από το προσκέφαλο για να αποτρέψετε το βύθισμα και το κλείδωμα στη θέση του.
 5. Ξεκλειδώστε την άλλη κολόνα του προσκέφαλου από το κάθισμα.
 6. Ανασηκώστε το προσκέφαλο προς τα έξω. Ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε ή να γείρετε το κάθισμα προς τα πίσω, πιέζοντας απαλά την πλάτη του καθίσματος σε περίπτωση που χαλαρώσει.

Επανατοποθέτηση του προσκέφαλου:

 1. Ευθυγραμμίστε τις κολόνες του προσκέφαλου με τα ανοίγματα στο επάνω μέρος του καθίσματος και σύρετέ τις μέσα. Ίσως χρειαστεί να πιέσετε την πλάτη του καθίσματος προς τα εμπρός, επειδή τα κλιπ στην πλάτη του καθίσματος πρέπει επίσης να ευθυγραμμιστούν με τους βραχίονες του προσκέφαλου.
 2. Πιέστε το προσκέφαλο προς τα κάτω μέχρι να ασφαλίσει. Μπορεί να ακούσετε ένα κλικ που υποδεικνύει ότι έχει ασφαλίσει στη θέση του.