Intervals de servei del vehicle

Per norma general, el vehicle s'ha de revisar segons sigui necessari. Això no obstant, Tesla recomana els punts i intervals de manteniment següents, en funció del vehicle, per garantir una fiabilitat i eficàcia continuades del vostre Model Y.
  • Comproveu l'estat del líquid de frens cada 4 anys (i canvieu-lo si és necessari)*.
  • Canvieu la bossa de dessecant de l'A/C cada 4 anys.
  • Canvieu del filtre d'aire de la cabina cada 2 anys (o cada 3 anys per als filtres HEPA i de carboni, si el vehicle hi està equipat). En el cas dels vehicles a la Xina, canvieu els filtres HEPA i de carboni cada any.
  • Canvieu el filtre HEPA cada 3 anys (o cada any a la Xina).
  • Netejar i lubricar les pinces de fre cada any o cada 12.500 milles (20.000 km) si és una zona on se salen les carreteres a l'hivern
  • Fer rotació de les rodes cada 6.250 milles (10.000 km) o quan la diferència en la banda de rodolament sigui de 2/32 polzades (1,5 mm) o superior, allò que esdevingui primer

* L'ús intens dels frens a causa de remolcs, baixades de muntanya o conducció de rendiment, especialment per a vehicles en entorns calents i humits, pot requerir revisions i substitucions més freqüents del líquid de frens.

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
PRECAUCIÓ
Seguiu cadascun dels procediments que hi ha en aquesta guia en un lloc sec i ben il·luminat. Per la vostra seguretat, seguiu els procediments només si us sentiu còmode amb la tasca corresponent. A més, seguiu en tot moment les instruccions facilitades.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
La garantia no cobreix els danys causats per l'obertura del dipòsit de refrigerant de la bateria.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Els intervals anteriors es basen en comportaments i escenaris de conducció típics. Tanmateix, cal revisar el Model Y segons sigui necessari en funció de diverses circumstàncies, com ara el comportament de conducció, l'ús del vehicle, les condicions ambientals, etc. És possible que sigui necessari substituir els elements de manteniment anteriors amb una freqüència superior o inferior a l'especificada. A més, la llista anterior no s’ha de considerar exhaustiva i no inclou peces consumibles com els eixugaparabrises, les pastilles de fre, la bateria de plom-àcid de baixa tensió (si s’escau), etc.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
La garantia no cobreix els danys ni les avaries que s'hagin produït a causa d'un manteniment o una reparació que hagin dut a terme tècnics no certificats per Tesla.