Substitució de les escombretes dels eixugaparabrises

Per assolir un rendiment òptim, substituïu les escombretes dels eixugaparabrises un cop a l’any. Les escombretes de recanvi han de complir els criteris següents:
 • Les escombretes del costat del conductor han de mesurar 26 polzades (650 mm) de llarg i les escombretes del costat del passatger, 20 polzades (500 mm) de llarg.
 • Assegureu-vos que el connector de l’escombreta de substitució sigui igual que l’original. Si s’hi posen connectors diferents, pot ser que l’escombreta de substitució no es connecti al braç de l'eixugaparabrisa del vehicle.

Podeu comprar escombretes d’eixugaparabrises de recanvi a la botiga de Tesla (o a https://shop.tesla.cn/ per a la Xina).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Quan s’hagin de canviar les escombretes, instal·leu només escombretes de recanvi que siguin idèntiques a les originals. L'ús d'escombretes inadequades pot malmetre el sistema de l'eixugaparabrises i el parabrisa.

Per substituir les escombretes dels eixugaparabrises:

 1. Canvieu a la posició d'estacionament (Park) i desactiveu els eixugaparabrises.
 2. Toqueu Controls > Servei > Eixugaparabrises en Servei per moure els eixugaparabrises a la posició de servei.
 3. Aixequeu el braç de l’eixugaparabrises a poca distància del parabrisa, prou com per accedir a l’escombreta.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  PRECAUCIÓ
  Les escombretes dels eixugaparabrises no encaixen en la posició aixecada. No aixequeu un braç d’eixugaparabrises més enllà de la posició prevista.
 4. Poseu una tovallola entre el braç de l’eixugaparabrises i el parabrisa per evitar ratllar o trencar el parabrisa.
 5. Subjecteu el braç d'eixugaparabrises i feu pressió a la pestanya de bloqueig mentre feu lliscar l'escombreta cap al braç.
  Zoombox de l'eixugaparabrises amb una fletxa que apunta cap a la pestanya i una altra fletxa que indica que s'ha de separar
 6. Alineeu l’escombreta nova amb el braç de l’eixugaparabrises i feu-la lliscar cap a l’extrem del braç de l'eixugaparabrises fins que quedi ben encaixada.
 7. Desactiveu el Eixugaparabrises en Mode de Servei per tornar a deixar els eixugaparabrises en la posició normal.