Instal·lació del suport de la matrícula de davant

Per tal de complir la normativa d’algunes zones que estableix que el vehicle ha de tenir la matrícula de davant, el Model Y està equipat amb un suport per a la matrícula. Aquest suport s’ajusta a la forma del para-xocs davanter del vehicle i s’hi enganxa amb un adhesiu molt resistent.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Tesla recomana seguir aquest procediment en un dia càlid i amb el vehicle ben net i sec. En condicions de fred o humitat, pot ser que l’adhesiu perdi adherència.

Per instal·lar el suport de la matrícula de davant:

 1. Apliqueu alcohol isopropílic en una superfície pintada no visible del vehicle per confirmar que no malmet ni fa saltar la pintura.
 2. Netegeu la zona de muntatge amb alcohol isopropílic i deixeu que s’eixugui durant un minut com a mínim.
 3. Traieu del tot la cinta protectora de l’adhesiu de la part superior del suport i parcialment la de la part superior de cada costat. Deixeu la meitat inferior de la cinta cap als costats i doblegueu cap enfora la cinta que heu desenganxat per poder treure-la fàcilment després d’alinear el suport al para-xocs.
  Part posterior del suport de la matrícula amb cinta retirada de la part superior i parcialment retirada a cada costat.
 4. Mentre inclineu la part superior del suport de la matrícula separant-la del para-xocs perquè no s’enganxi en una posició incorrecta, alineeu el centre de la part inferior del suport de la matrícula amb la part central de la reixeta, com es mostra a la il·lustració.
  Fletxes mostrades per alinear el centre inferior de la matrícula amb el centre de la reixeta.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Mireu d’alinear bé el suport, perquè no el podreu canviar de posició un cop l’hàgiu enganxat al para-xocs.
 5. Quan estigui ben alineat, acosteu la part superior del suport al para-xocs i feu pressió perquè quedi ben fixat amb l’adhesiu.
  Fletxes mostrades per prémer la part superior del suport de la matrícula contra el para-xocs.
 6. Traieu la resta de la cinta dels costats del suport i feu pressió a tot el suport perquè totes les zones adhesives quedin ben adherides.
 7. Quan ja tingueu el suport ben muntat, feu servir els caragols subministrats per collar la matrícula al suport (colleu-los a 3 Nm).
  Part frontal del vehicle amb cargols del suport de la matrícula ressaltats.