Wi-Fi

La connexió Wi-Fi és un dels mètodes disponibles per a les connexions de dades i moltes vegades és més ràpida que les xarxes de dades mòbils. La connexió Wi-Fi és especialment útil en zones sense connexions mòbils o amb connexions limitades. Per garantir un lliurament ràpid i fiable de programari i actualitzacions de mapes, Tesla recomana deixar Model Y connectat a la xarxa Wi-Fi sempre que sigui possible (per exemple, quan estigui estacionat a casa).

Per connectar-lo a una xarxa Wi-Fi:

 1. Toqueu Controls > icona de Wi-Fi a la part superior de la la pantalla Controls. Model Y comença a escanejar i mostrar les xarxes Wi-Fi detectades que estiguin a l’abast.

  Quan hi hagi connexió amb una Wi-Fi, la icona de Wi-Fi es mostra a la part superior de la pantalla tàctil.

  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Si no apareix una xarxa de Wi-Fi coneguda a la llista, apropeu Model Y al punt d'accés o considereu l'ús d'un amplificador.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Quan us connecteu a una xarxa 5GHz (si està disponible), comproveu quins canals són compatibles a la vostra regió.
  Taula 1. Canals de xarxa 5GHz compatibles
  36-48 52-64 100-140 149-165
 2. Seleccioneu la xarxa Wi-Fi que voleu fer servir, introduïu la contrasenya (si cal) i, a continuació, toqueu Confirmar.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Model Y actualment no admet connexions a xarxes Wi-Fi captives (una Wi-Fi captiva, que utilitzen habitualment els punts d’accés públics, requereix que accediu a un portal web personalitzat i accepteu les condicions del servei abans de permetre que inicieu sessió).
 3. Model Y es connecta a la xarxa Wi-Fi. Quan la xarxa es troba a l’abast, Model Y s’hi connecta automàticament.

També us podeu connectar a una xarxa oculta que no aparegui a la llista de xarxes detectades. Toqueu Configuració Wi-Fi, introduïu el nom de la xarxa al quadre de diàleg que es mostra, seleccioneu el paràmetre de seguretat i, després, feu clic a Afegir xarxa.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Si hi ha a l’abast més d’una xarxa a la qual ja us heu connectat abans, Model Y es connecta a la més recent.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Als centres de servei de Tesla, Model Y es connecta automàticament a la xarxa Wi-Fi del centre de servei de Tesla.

Punts d’accés Wi-Fi i connectivitat

També podeu fer servir una zona de connexió mòbil o la connexió a Internet del vostre telèfon a través d'una connexió telefònica Wi-Fi (subjecta a les tarifes i restriccions de l'operador) per accedir a Internet. Per continuar connectat a la Wi-Fi en canviar a marxa endavant (D) o enrere (R), trieu la connexió a la pantalla de configuració de Wi-Fi i, a continuació, toqueu Roman connectat en D.