Instal·lar del kit de pel·lícula de protecció de la pintura

Feu el següent per instal·lar el kit de pel·lícula de protecció de pintura:

 1. Netegeu l'àrea d'instal·lació amb aigua i sabó d'automòbils, i després assequeu-la amb una tovallola de microfibra neta. Assegureu-vos que s'elimini tota la brutícia, el greix, etc.
 2. Creeu una solució antilliscant barrejant aproximadament un 85% d'aigua i un 15% de xampú per a nadons en una ampolla d'esprai o recipient adequat. Agiteu el recipient per assegurar-vos que la solució quedi ben barrejada.
 3. Apliqueu quantitats generoses de la solució antilliscant a l'àrea d'instal·lació i a la part frontal de la pel·lícula esquerra.
 4. Allibereu la pel·lícula esquerra del suport, aplicant una solució antilliscant a mesura que la part posterior s'allibera.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  PRECAUCIÓ
  Les peces de pel·lícula esquerra i dreta no són intercanviables; el suport enganxós s'ha d'aplicar a la pintura del cotxe i seguir el contorn de la carrosseria.
 5. Enganxeu la pel·lícula esquerra a la porta posterior, alineant la part inferior de la pel·lícula amb la part inferior de la porta i el costat dret de la pel·lícula amb l'extrem de la porta.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Apliqueu la solució antilliscant segons sigui necessari per maniobrar la pel·lícula de manera que quedi alineada amb els contorns de la porta i tota la pel·lícula quedi adherida a la pintura.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  PRECAUCIÓ
  No permeteu que cap part de la pel·lícula pengi de la vora del vehicle.
 6. Una vegada que la pel·lícula estigui correctament col·locada, utilitzeu la rasqueta per eliminar les bombolles d'aire entre la pel·lícula i la pintura.
 7. Seguiu els passos 3-6 per al costat dret del vehicle.