Treure i tornar a instal·lar el reposacaps dels seients davanters

Els reposacaps davanters del vehicle no es poden ajustar i Tesla no recomana treure’ls. Tanmateix, si els heu de treure, seguiu aquests passos per treure o substituir els reposacaps davanters:

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avís
Sense sistemes de subjecció del cap, hi ha més perill de lesions en cas de col·lisió. Tesla no recomana modificar ni treure els sistemes de subjecció del cap.

Treure el reposacaps:

 1. Enganxeu unes quantes tires llargues de cinta de pintor al voltant del respatller de plàstic del seient. Com que el respatller podria caure en treure el reposacaps, assegureu-vos que la cinta fixi el respatller al seient.
 2. Pressioneu el seient cap avall al voltant dels eixos del reposacaps. Cadascun d’aquests eixos té un clip metàl·lic petit situat a l’esquerra.
 3. Amb una agulla o un pal prim no esmolat, premeu el clip cap a l’esquerra per alliberar el reposacaps del seient.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Utilitzeu l’agulla amb cura per no malmetre el material del seient.
 4. Un cop allibereu el primer eix, col·loqueu una mà a sota del reposacaps per evitar que s’enfonsi i es torni a bloquejar al seu lloc.
 5. Allibereu l’eix de l’altre reposacaps del seient.
 6. Aixequeu el reposacaps. És possible que hagueu d’abaixar o inclinar el seient cap enrere alhora que pressioneu suaument al respatller per si se solta.

Tornar a instal·lar el reposacaps:

 1. Alieneu els eixos del reposacaps amb les obertures que hi ha a la part superior del seient i llisqueu-los en posició. És possible que hagueu de tornar a pressionar el respatller cap endavant, ja que els clips del respatller també han d’estar alineats amb els braços del reposacaps.
 2. Pressioneu el reposacaps cap avall fins que estigui ben fixat. És possible que sentiu un clic, que indica que està al seu lloc.