Emparellament d’un dispositiu amb Bluetooth

L’aparellament permet utilitzar el telèfon per mitjà de Bluetooth per realitzar i rebre trucades, accedir a la llista de contactes o trucades recents, etc. També permet reproduir fitxers multimèdia del telèfon. Un com aparellat un telèfon, el Model Y s'hi pot connectar sempre que es trobi dins de l'abast.

Per aparellar un telèfon, seguiu aquests passos des de dins del Model Y:

 1. Assegureu-vos que tant la pantalla tàctil com el telèfon estiguin engegats.
 2. Al telèfon, habiliteu el Bluetooth i assegureu-vos que està configurat com a visible.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  En alguns telèfons, pot ser que hàgiu d’accedir als paràmetres de Bluetooth per poder seguir tot el procediment.
 3. Toqueu la icona Bluetooth a la part superior de la pantalla tàctil.
 4. A la pantalla tàctil, toqueu Afegir dispositiu > Començar cerca. La pantalla tàctil mostra la llista de tots els dispositius Bluetooth disponibles dins de l’abast.
 5. A la pantalla tàctil, toqueu el telèfon amb el qual vulgueu efectuar l'aparellament. Al cap d'uns segons, la pantalla tàctil mostrarà un número generat aleatòriament i al telèfon s’hauria de mostrar el mateix número.
 6. Comproveu que el número que es mostra al telèfon coincideix amb el número que es mostra a la pantalla tàctil. A continuació, al telèfon, confirmeu que voleu efectuar l'aparellament.
 7. Si se us demana, especifiqueu si permeteu que el Model Y pugui accedir als vostres contactes i contingut multimèdia.

Un cop aparellat, el Model Y es connectarà automàticament al telèfon i la pantalla tàctil mostrarà el símbol de Bluetooth al costat del nom del telèfon per indicar que la connexió està activa.

En qualsevol moment podeu obrir la pantalla de configuració del Bluetooth per canviar els paràmetres associats amb un dispositiu connectat. Per exemple, podeu designar un telèfon connectat com a Disp. prioritari. Això és útil en situacions en què heu connectat més d’un telèfon i tots dos telèfons es fan servir amb freqüència al Model Y de manera simultània. Model Y intenta connectar automàticament amb el dispositiu prioritari abans que amb els altres.