Inspecció del llum de terra

Si la finestra del vehicle no funciona bé (o el vidre no s’obre lleugerament quan s’obre la porta), feu la prova Calibratge de les finestres. Si no es resol el problema, proveu de fer el següent:

  1. Els llums de terra estan situats a sota del bastidor de cada porta. Assegureu-vos que s’il·luminin. Si no s’il·luminen, programeu una cita de servei a través de l’app mòbil. Tot i que aquest procediment és per calibrar finestres, si el llum de terra no s’il·lumina, pot haver-hi un problema elèctric que també afecti les finestres. Si el llum s’il·lumina, continueu amb els passos següents.
  2. Localitzeu la pestanya que hi ha en un costat del mecanisme de subjecció del llum. Utilitzeu una eina de plàstic de palanca o un tornavís de punta plana per extreure el llum de terra del bastidor de la porta.
  3. Estireu el llum de terra amb cura cap avall per veure’n la connexió al feix de cables. Si el cable està ben connectat al llum, per desendollar-lo heu de pressionar la pestanya que hi ha al connector i fer lliscar el mecanisme de subjecció del llum fins que se separi del feix. Com que és possible que el feix s’afluixi o es desconnecti una mica, desendollar-lo i endollar-lo de nou pot ajudar.
  4. Torneu a connectar el llum al feix de cables i torneu a instal·lar el mecanisme de subjecció del llum de terra. Quan es restableixi l’alimentació, la finestra s’hauria d’obrir lleugerament.
  5. Intenteu tancar la porta sense fer força, assegurant-vos abans que la finestra estigui una mica oberta. Fixeu-vos que la finestra es tanqui en tancar la porta. Si no funciona, és possible que hi hagi un problema amb el feix de cables o amb el llum de terra mateix (en aquest cas, podeu comprar-ne un en línia). Poseu-vos en contacte amb el Servei tècnic de Tesla a través de l’app mòbil per programar una cita.