Canvi de la pila de la clau intel·ligent

En condicions normals, l'accessori de clau intel·ligent té una bateria que dura fins a un any en funció de la versió de la clau i de la configuració del vehicle seleccionada. Si la pila té poca càrrega, apareix un missatge a la pantalla tàctil.

Per substituir la pila de la clau intel·ligent:

 1. Amb la clau intel·ligent col·locada damunt d’una superfície amb el costat dels botons cap avall, traieu-ne la tapa inferior utilitzant una eina petita de punta plana.
 2. Separeu la pila dels clips de subjecció per treure-la.
 3. Tot mirant de no tocar les superfícies planes de la pila, inseriu la pila nova (tipus CR2032) amb la cara “+” cap amunt.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Netegeu la pila abans d’introduir-la i eviteu tocar les superfícies llises de la pila. Les empremtes dactilars a les superfícies llises de la pila en poden escurçar la vida útil.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Les bateries CR2032 es poden comprar a qualsevol distribuïdor que vengui bateries.
 4. Subjectant la part inferior de la tapa en angle, alineeu les pestanyes de la tapa amb les ranures corresponents de la clau intel·ligent i, a continuació, premeu la tapa amb força fins que quedi encaixada a la seva posició.
 5. Mireu de desbloquejar i bloquejar Model Y per assegurar-vos que la clau intel·ligent funciona.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avís
Les bateries de clau intel·ligent suposen un risc de cremades químiques i no s’han d’ingerir. La clau intel·ligent conté una pila de moneda. Empassar-se la pila de moneda pot provocar cremades internes greus en un termini de dues hores i pot causar la mort. Mantingueu les bateries noves i usades lluny dels nens. Si el compartiment de la bateria no es tanca de manera segura, deixeu d’utilitzar el producte i manteniu-lo allunyat dels nens. Si creieu que us podeu haver empassat piles o haver-les ingerit en qualsevol part del cos, busqueu atenció mèdica immediata.