Brunyir els frens

Hauríeu de brunyir els frens després de substituir les pastilles o els rotors del fre. A més, brunyir els frens podria evitar una situació en què els frens emeten un grinyol agut en frenar, especialment si el soroll és present en conduir sota la pluja, en conduir en climes freds o humits, o si hi ha òxid superficial present als components dels frens. Tingueu en compte que tots els vehicles amb frens de disc poden experimentar aquesta situació i que el rendiment de frenada no es veu afectat.

Abans de brunyir els frens, aneu a Controls > Servei per assegurar-vos que la pressió dels pneumàtics estigui dins de les especificacions. Consulteu l'etiqueta del pilar de la porta del costat del conductor o el manual del propietari del vostre vehicle per obtenir les pressions recomanades dels pneumàtics.

Per brunyir els frens:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Assegureu-vos de complir totes les lleis locals de seguretat del trànsit i només realitzeu maniobres en un lloc adequat on aquesta activitat sigui legal, amb poc o cap trànsit.
  1. Conduïu el vehicle a aproximadament 50 mph - 55 mph (80 km/h - 90 km/h) per una carretera recta.
  2. Apliqueu una pressió moderada i constant al pedal de fre per desaccelerar lentament el vehicle, deixant anar a 10 mph (15 km/h).
  3. Repetiu aquest procediment 6 vegades, esperant almenys 30 segons entre aplicacions.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Si el soroll continua, utilitzeu l'aplicació mòbil per programar una cita amb el servei tècnic.