Instal·lar baques

Podeu comprar la baca per a la botiga Tesla (https://shop.tesla.com/ o https://shop.tesla.cn/ a la Xina) per portar articles com taules de surf o caiacs al sostre del vehicle. Per instal·lar-la:

 1. Netegeu a fons el sostre el vehicle al voltant de la ubicació de les fletxes del vidre i deixeu-lo assecar.
 2. Utilitzeu la icona de fletxa que hi ha a la part superior dels coixinets per als peus per identificar a quina cantonada del vehicle s'ha d'aplicar el coixinet i la cinta antiabrasiva corresponent.
 3. Mesureu 227 mm des de l'extrem davanter de la part superior de vidre davanter esquerre. Alineeu la fletxa del vidre amb la fletxa de la cinta antiabrasiva i, a continuació, apliqueu dita cinta al vehicle, seguint la línia de retallada. Repetiu aquest pas a la part davantera dreta.
 4. Mesureu 412 mm des de l’extrem posterior, al costat posterior esquerre de la part superior de vidre. Alineeu la fletxa del vidre amb la fletxa de la cinta antiabrasiva i, a continuació, apliqueu dita cinta al vehicle, seguint la línia de retallada. Repetiu aquest pas a la part posterior dreta.
 5. Utilitzeu una eina de clip per retreure amb cura el segell de goma de la ubicació de la fletxa.
 6. Mantenint l'eina de clip a lloc, inseriu un clip de rail a la ubicació de la fletxa.
 7. Traieu l'eina de clip i assegureu-vos que el clip estigui enganxat al receptor metàl·lic de sota del vidre. Tireu cap amunt i moveu-vos per assegurar-vos que quedi ben enganxat. Assegureu-vos que el centre del ganxo estigui en línia amb la fletxa. Repetiu aquest procés a la resta de cantonades del vehicle.
 8. Col·loqueu el coixinet davanter esquerre sobre el clip del costat davanter del conductor. Utilitzeu la icona per identificar i instal·lar el coixinet correcte a la ubicació adequada. Repetiu aquest procés a la resta de coixinets del vehicle.
 9. Per instal·lar les barres transversals, assegureu-vos que els quatre ganxos estiguin enganxats, ben alineats i en vertical. A continuació, col·loqueu amb cura les barres transversals davantera i posterior sobre els coixinets.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  La barra transversal davantera és més llarga que la barra transversal posterior.
 10. Instal·leu les femelles i colleu-les a mà a cadascuna de les torres.
 11. Colleu les femelles amb la clau hexagonal fins que la torre es fixi fermament al vehicle. Recomanem collar a 2,5-3,5 Nm. Per confirmar que la torre estigui correctament instal·lada, estireu en totes direccions i assegureu-vos que no es mogui. Per bloquejar el sistema, la marca de la femella s'ha d'alinear amb la marca de la torre.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Si es collen massa, es poden provocar danys al vehicle.
 12. Utilitzeu la clau per bloquejar cada torre.
 13. Estireu en totes direccions per comprovar que les barres transversals davantera i posterior s’hagin instal·lat de manera segura.
 14. Instal·leu les cobertes. Comenceu per l’extrem inferior i premeu la part superior perquè quedi a lloc.