Programació de portes de garatge intel·ligents

MyQ

Icona d'una casa i la porta del garatge
Si està disponible, el Model Y es pot connectar de manera intel·ligent al garatge intel·ligent myQ, la qual cosa us permet supervisar i controlar de manera remota la porta del garatge des de la pantalla tàctil del vehicle. Això és convenient si oblideu tancar la porta del garatge, voleu permetre que entrin amics i familiars o necessiteu que el garatge s'obri o es tanqui automàticament quan es detecti el vehicle a prop.

Seguiu aquests passos per configurar myQ al vostre vehicle:

 1. La porta del garatge ha de ser compatible amb myQ. Utilitzeu l'eina de compatibilitat myQ (https://www.myq.com/app/myq-compatibility) per determinar-ho.
 2. Assegureu-vos que el vostre garatge sigui compatible amb wifi. myQ utilitza wifi per comunicar-se amb el vostre telèfon intel·ligent i vehicle. Alguns garatges tindran un símbol de wifi o myQ al concentrador. El garatge ha de tenir un senyal wifi fort per controlar-lo i supervisar-lo a través del vehicle.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Si el vostre garatge no és compatible, potser podeu comprar un concentrador myQ extern per utilitzar aquesta característica.
 3. Baixeu-vos l'aplicació myQ des de la botiga d'aplicacions del vostre mòbil. Utilitzeu l’aplicació per configurar la informació del vostre compte i vincular el garatge al telèfon. myQ requereix una subscripció de pagament, que podeu comprar a l’aplicació.
 4. Comproveu que el vehicle tingui l'última versió de programari disponible i tingui connectivitat wifi o LTE.
 5. Toqueu la icona de garatge, a la part superior de la pantalla tàctil, o navegueu fins a a Controls > Bloqueigs > Garatge connectat amb myQ Connected > Enllaçar el compte i seguiu les instruccions per aparellar el garatge amb Model Y. Un cop emparellat, la supervisió i el control del garatge estan disponibles a la pantalla tàctil, on podeu personalitzar encara més myQ.

Per obtenir més informació, preguntes o ajuda per resoldre qualsevol dubte que tingueu, visiteu www.myQ.com/Tesla.

HomeLink

Per programar HomeLink®:

Animació que detalla el procés per programar HomeLink.
 1. Aparqueu el Model Y de manera que el para-xocs davanter quedi davant del dispositiu que vulgueu programar.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  PRECAUCIÓ
  El vostre dispositiu pot ser que s’obri o es tanqui durant la programació. Així doncs, abans de començar la programació, assegureu-vos que no hi hagi persones ni objectes a prop del dispositiu.
 2. Comproveu que el control remot del dispositiu tingui una bateria sana. Tesla recomana canviar la bateria del comandament a distància del dispositiu abans de la programació de HomeLink.
 3. Toqueu la icona de HomeLink a la part superior de la pantalla Controls.
 4. Toqueu Crear HomeLink.
 5. A la pantalla de HomeLink, introduïu el nom del dispositiu i després toqueu Introdueix o Afegeix nou HomeLink.
 6. Trieu el mode que vulgueu emprar (Mode Standard, D-Mode o UR-Mode) i després toqueu Est. mode.
 7. Toqueu Inicia i seguiu les instruccions de la pantalla.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Nota
  Si mentre programeu el dispositiu veieu una pantalla anomenada “Connectar al receptor”, no oblideu que es tracta d'un pas sensible al temps. Després de prémer el botó Learn/Program/Smart del control remot del dispositiu, teniu només 30 segons aproximadament per tornar al vehicle, prémer Continuar i després prémer dues vegades el nom del dispositiu HomeLink programat. Penseu en la possibilitat de tenir un assistent per assegurar-vos que pugueu completar aquest pas en un termini de 30 segons.
 8. Quan el dispositiu ja estigui programat, toqueu Desar per completar la programació.
 9. Assegureu-vos que HomeLink funciona de la manera esperada. En alguns casos, és possible que hàgiu de repetir el procés de programació diverses vegades abans de tenir èxit.

Un cop programat el dispositiu, podeu controlar-lo tocant la icona corresponent de HomeLink de la pantalla tàctil. HomeLink recorda la ubicació dels vostres dispositius programats. Quan us acosteu a un lloc conegut, el control HomeLink de la pantalla tàctil es mostra automàticament. Quan us n’allunyeu, desapareix.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
La icona de HomeLink es mostra a la part superior de la pantalla tàctil quan el Model Y detecta un dispositiu HomeLink programat dins de l'abast i la pantalla tàctil no mostra ja la pantalla o la finestra emergent de HomeLink,
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Per obtenir més ajuda o fer consultes sobre la compatibilitat, poseu-vos en contacte amb HomeLink (www.homelink.com o troqueu al número 1-800-355-3515).