Llums d’estat del connector mòbil Gen 2

Quan la càrrega està en curs i les condicions són normals, els llums del logotip de Tesla s'il·luminen de manera seqüencial i el llum vermell està desactivat. Pareu atenció a aquests llums per identificar qualsevol problema.

En alguns casos, potser haureu de restablir el dispositiu desconnectant el connector mòbil del vehicle o de la presa de corrent.

Llums verds Llum vermell Què significa Què fer
Tots encesos durant 1 segon Desactivat Seqüència d'arrencada. Res. El connector mòbil està arrencant.
Tots encesos Desactivat Alimentació engegada. El connector mòbil té alimentació i està a l'espera, però no carrega. Assegureu-vos que el connector mòbil estigui connectat al vehicle.
Streaming Desactivat La càrrega està en curs. Res. El connector mòbil s’està carregant correctament.
Streaming 1 parpelleig El corrent de càrrega és reduït a causa de l’elevada temperatura detectada al connector del vehicle. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a connectar. Considereu l’opció d’efectuar la càrrega en una zona més freda, com ara un espai tancat o a l’ombra. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Streaming 2 parpellejos El corrent de càrrega és reduït a causa de l'elevada temperatura detectada al connector d'entrada que s'endolla al controlador del connector mòbil. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i de la presa de paret. Assegureu-vos que l'adaptador estigui completament inserit, endolleu el connector mòbil a la presa de paret i tot seguit endolleu-lo al vehicle. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Streaming 3 parpellejos El corrent de càrrega és reduït a causa de l’elevada temperatura detectada al controlador del connector mòbil. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a connectar. Considereu l’opció d’efectuar la càrrega en una zona més freda, com ara un espai tancat o a l’ombra. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Streaming 4 parpellejos El corrent de càrrega és reduït a causa de l’elevada temperatura detectada a l'endoll de la paret. Assegureu-vos que la presa de corrent sigui adequada per carregar i que l'endoll estigui correctament inserit. Considereu l’opció de fer servir un endoll diferent. Si no n’esteu segur, pregunteu a un electricista.
Streaming 5 parpellejos El corrent de càrrega és reduït a causa d'una fallada detectada a l'adaptador. Assegureu-vos que l’adaptador del connector mòbil estigui ben connectat.
Desactivat 1 parpelleig Fallada de massa. Hi ha una fuita de corrent elèctric per un lloc potencialment perillós. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a endollar. Proveu una presa diferent. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Desactivat 2 parpellejos Pèrdua de massa. El connector mòbil detecta una pèrdua de massa. Assegureu-vos que la presa de corrent estigui connectada correctament a massa. Considereu l’opció de fer servir un endoll diferent. Si no n’esteu segur, pregunteu a un electricista.
Desactivat 3 parpellejos Fallada del relé/contactor. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a endollar. Proveu una presa diferent. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Desactivat 4 parpellejos Protecció contra sobretensió o subtensió. Assegureu-vos que la presa de corrent sigui adequada per carregar i que l'endoll estigui correctament inserit. Considereu l’opció de fer servir un endoll diferent. Si no n’esteu segur, pregunteu a un electricista.
Desactivat 5 parpellejos Fallada de l'adaptador. Assegureu-vos que l’adaptador del connector mòbil estigui ben connectat.
Desactivat 6 parpellejos Fallada del pilot. El nivell del pilot és incorrecte. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a endollar. Proveu una presa diferent. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Desactivat 7 parpellejos Error o discrepància de programari. Actualitzeu el programari del vehicle, si és possible. Si no hi ha cap actualització disponible, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Desactivat Activat Error d’autocomprovació. Desendolleu el connector mòbil del vehicle i torneu-lo a connectar. Si l’error continua, desendolleu el connector mòbil tant del vehicle com de la presa de corrent i, a continuació, torneu-lo a connectar.
Tots encesos 1 parpelleig Fallada tèrmica. Considereu l’opció d’efectuar la càrrega en una zona més freda, com ara un espai tancat o a l’ombra. Si l’error continua, poseu-vos en contacte amb el Centre de servei més proper.
Tots encesos 5 parpellejos Fallada de l'adaptador. El corrent de càrrega està limitat a 8 A. Desendolleu el connector mòbil del vehicle. Torneu a endollar el connector mòbil al vehicle. Si l’error continua, desendolleu el connector mòbil tant del vehicle com de la presa de corrent i, a continuació, torneu-lo a connectar.
Desactivat Desactivat Pèrdua d’alimentació. Desendolleu el connector mòbil i comproveu que la sortida de potència tingui corrent.