Afegir o eliminar claus

Afegir una nova clau:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Quan afegiu una clau, assegureu-vos que estigui a temperatura ambient. És possible que no es pugui emparellar la clau intel·ligent si està molt freda.
  1. A la pantalla tàctil, toqueu Controls > Bloqueig > Claus > Afegir clau.
  2. Escanegeu la clau intel·ligent nova amb el lector de claus que hi ha darrere dels portagots de la part superior de la consola central. Un cop s'hagi reconegut la targeta de clau o la clau, enretireu-la del lector de targetes.
  3. Escanegeu una targeta de clau o una targeta intel·ligent que ja s’hagi aparellat al vehicle per confirmar l’aparellament de la clau nova.
  4. Quan hàgiu acabat, la clau nova s’inclourà a la llista de claus. Toqueu la icona de llapis associada per personalitzar el nom de la clau.

Eliminar una clau:

Quan ja no vulgueu que una clau accedeixi al Model Y (per exemple, heu perdut el telèfon, la targeta de clau, etc.), seguiu aquests passos per eliminar-la.

  1. A la pantalla tàctil, toqueu Controls > Bloqueigs.
  2. A la llista de claus, cerqueu la clau que vulgueu suprimir i toqueu la icona de paperera associada.
  3. Quan se us demani, escanegeu una targeta autenticada al lector de targetes per confirmar la supressió. Quan hàgiu acabat el procés, la llista de claus ja no inclourà la clau eliminada.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Nota
Model Y necessita tenir sempre una targeta de clau o clau intel·ligent autenticada, com a mínim. Si només queda una targeta de clau a la llista, no la podreu suprimir.