Montere nummerskiltholder foran

For å ta hensyn til jurisdiksjoner som krever et nummerskilt foran på bilen, er Model Y utstyrt med en nummerskiltholder. Denne holderen følger formen på bilens fremre støtfanger og er festet til den med sterkt klebemiddel.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Tesla anbefaler at denne prosedyren utføres på en ren, tørr bil på en varm dag. Kalde og/eller våte forhold kan føre til at klebemiddelet får redusert ytelse.

Slik monterer du nummerskiltholderen foran:

 1. Skaff isopropylalkohol og test den på en lakkert overflate av kjøretøyet, som ikke er synlig, for å bekrefte at den ikke skader eller fjerner lakken.
 2. Rengjør monteringsstedet med isopropylalkohol, og la tørke i minst ett minutt.
 3. Fjern beskyttelsesteipen helt fra klebemiddelet øverst på holderen, og fjern teipen delvis fra toppen på klebemiddelet på hver side. La den nederste halvparten av teipen på sidene være på, og brett den løsnede teipen utover for enkel fjerning etter at holderen er rettet inn med støtfangeren.
  baksiden på nummerskiltholder med teip fjernet fra den øvre delen og delvis fjernet på hver side
 4. Mens du vipper toppen av nummerskiltholderen bort fra støtfangeren (for å unngå å feste den på feil sted), retter du inn nedre midtre del av nummerskiltholderen med midten av grillen som vist.
  piler som viser hvordan nedre midtre del av nummerskiltet skal rettes inn etter grillen
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Merk
  Vær så nøyaktig som mulig når du retter inn holderen, ettersom du ikke vil være i stand til å plassere den på nytt når den er festet til støtfangeren.
 5. Når den er rettet inn, flytter du toppen av holderen mot støtfangeren og påfører press slik at den holdes på plass av klebemiddelet.
  piler som viser hvordan den øvre delen av nummerskiltholderen trykkes mot støtfangeren
 6. Fjern den gjenværende teipen fra sidene på holderen, og trykk deretter hele holderen hardt mot støtfangeren slik at du sikrer at holderen holdes på plass av alle områdene med klebemiddel.
 7. Når holderen er godt festet, bruker du de fire medfølgende skruene til å feste nummerskiltet til holderen (stram til 3 Nm / 2,2 ft-lbs).
  fronten på bilen vist med skruene på nummerskiltholderen uthevet