Înlocuirea bateriei cheii cu telecomandă

În condiții de utilizare normală, cheia cu telecomandă are o baterie care durează până la un an, în funcție de versiunea cheii cu telecomandă și de setările selectate ale vehiculului. Când nivelul bateriei este scăzut, pe ecranul tactil este afișat un mesaj.

Pentru a înlocui bateria cheii cu telecomandă:

 1. Când cheia cu telecomandă este așezată cu partea cu butoane orientată în jos pe o suprafață moale, eliberați capacul inferior cu ajutorul unei unelte cu lamă plată.
 2. Scoateți bateria ridicând-o și îndepărtând-o de clemele de fixare.
 3. În timp ce evitați să atingeți suprafețele plate ale bateriei, introduceți noua baterie (tip CR2032) cu partea cu „+” orientată în sus.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Ștergeți bateria pentru a o curăța înainte de montare și evitați să atingeți suprafețele plate ale bateriei. Urmele de degete de pe suprafețele plate ale bateriei pot să reducă durata de viață a acesteia.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Bateriile CR2032 pot fi achiziționate de la orice comerciant care vinde baterii.
 4. Dacă țineți capacul inferior în unghi, aliniați clamele de pe capac cu fantele corespunzătoare de pe cheia cu telecomandă, apoi apăsați ferm pe capacul de pe cheia cu telecomandă până când se fixează în poziție.
 5. Testați dacă funcționează cheia cu telecomandă deblocând și blocând vehiculul Model Y.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Avertisment
Bateriile cheii cu telecomandă conțin o substanță cu pericol de arsuri chimice și nu trebuie ingerate. Cheia cu telecomandă conține o baterie tip monedă. Dacă bateria este înghițită, poate cauza arsuri interne grave în termen de două ore și poate duce la deces. Nu lăsați baterii noi și uzate la îndemâna copiilor. În cazul în care compartimentul bateriei nu se închide în siguranță, opriți utilizarea produsului și nu îl lăsați la îndemâna copiilor. În cazul în care credeți că bateriile au fost înghițite sau introduse în orice parte a corpului, solicitați imediat asistență medicală.