Adăugarea și eliminarea cheilor

Pentru a adăuga o nouă cheie:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Când adăugați o cheie cu telecomandă, asigurați-vă că aceasta este la temperatura camerei. Asocierea unei chei cu telecomandă care este foarte rece poate fi nereușită.
  1. De pe ecranul tactil, atingeți Comenzi > Încuietori > Chei > Adăugare cheie.
  2. Scanați noul card-cheie sau noua cheie cu telecomandă de pe cititorul de carduri amplasat în spatele suporturilor pentru pahare din partea superioară a consolei centrale. După ce noul card-cheie sau noua cheie cu telecomandă este recunoscut(ă), scoateți-l/scoateți-o din cititorul de carduri.
  3. Scanați un card-cheie sau o cheie cu telecomandă care a fost deja asociat/ă cu vehiculul pentru a confirma noua asociere a cheii.
  4. Când ați terminat, în lista cu chei este inclusă cheia nouă. Atingeți pictograma sub formă de creion asociată pentru a personaliza denumirea cheii.

Eliminarea unei chei:

Când nu mai doriți o cheie pentru a accesa vehiculul Model Y (de exemplu, v-ați pierdut telefonul sau cardul-cheie etc.), urmați acești pași pentru a o elimina.

  1. Pe ecranul tactil, atingeți Comenzi > Blocări.
  2. În lista cu chei, găsiți cheia pe care doriți să o ștergeți și atingeți pictograma asociată coșului de gunoi.
  3. Când vi se solicită, scanați o cheie autentificată pe cititorul de card pentru a confirma ștergerea. Când ați terminat, în lista cu chei nu mai este inclusă cheia ștearsă.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Model Y necesită în permanență cel puțin un card-cheie sau o cheie cu telecomandă autentificat(ă). Dacă rămâne un singur card-cheie în lista de chei, nu îl puteți șterge.