Deblocarea și pornirea cu ajutorul aplicației mobile

Puteți să utilizați aplicația mobilă pentru a debloca și a porni vehiculul Model Y. Această acțiune poate fi utilă în cazurile în care nu aveți cardul cu cheie sau telecomanda, întâmpinați probleme cu telecomanda sau nu vă aflați fizic în apropierea vehiculului (de exemplu, doriți să deblocați vehiculul din partea cealaltă a orașului, pentru soțul/soția dvs.).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Atât telefonul, cât și vehiculul trebuie să fie conectate în mod activ la serviciul celular și pe ecranul tactil trebuie activat accesul mobil (Comenzi > Siguranță și securitate > Permitere acces mobil) pentru a permite aplicației mobile să comunice cu vehiculul. Tesla vă recomandă să aveți întotdeauna pregătită o cheie fizică funcțională dacă parcați într-o zonă cu semnal celular limitat sau absent, precum o parcare interioară.

Pentru a debloca vehiculul utilizând aplicația mobilă:

 1. Deschideți aplicația mobilă Tesla pe smartphone.
 2. Atingeți pictograma Blocare
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Nu uitați să apăsați pictograma Blocare când sunteți gata să blocați vehiculul.
  .

Pentru a porni vehiculul utilizând aplicația mobilă:

 1. Deschideți aplicația mobilă Tesla pe telefon.
 2. Atingeți Comenzi > Pornire.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  După ce activați deplasarea fără cheie, veți avea la dispoziție două minute pentru a începe deplasarea. Dacă intervalul de două minute expiră înainte de a vă deplasa, trebuie să reactivați deplasarea fără cheie.