Programarea ușilor de garaj inteligente

myQ

Pictograma unei case și a unei uși de garaj
Dacă există în dotare, Model Y se poate conecta inteligent la garajul inteligent myQ, ceea ce vă permite să monitorizați și comandați de la distanță ușa garajului prin intermediul ecranului tactil al vehiculului. Acest lucru este convenabil dacă uitați să vă închideți ușa garajului, dacă doriți să permiteți accesul prietenilor și familiei înăuntru sau dacă doriți ca garajul să se deschidă sau să se închidă atunci când vehiculul dvs. este detectat în apropiere.

Urmăriți acești pași pentru a vă configura myQ pentru vehiculul dvs.:

 1. Ușa garajului dvs. trebuie să fie compatibilă cu myQ. Pentru a determina acest lucru, utilizați instrumentul de compatibilitate myQ (https://www.myq.com/app/myq-compatibility).
 2. Asigurați-vă că garajul dvs. este compatibil cu rețelele Wi-Fi. myQ utilizează rețeaua Wi-Fi pentru a comunica cu telefonul și vehiculul dvs. Unele garaje vor avea un simbol Wi-Fi sau myQ în centru. Garajul dvs. trebuie să aibă un semnal puternic Wi-Fi pentru a controla și monitoriza garajul dvs. prin intermediul vehiculului.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Dacă garajul nu este compatibil, este posibil să puteți cumpăra un hub myQ extern pentru a folosi această funcție.
 3. Descărcați aplicația myQ din magazinul de aplicații de pe telefonul dvs. Folosiți aplicația pentru a configura informațiile contului dvs. și a asocia garajul cu telefonul. MyQ necesită un abonament plătit, pe care îl puteți achiziționa din aplicație.
 4. Verificați dacă vehiculul dvs. utilizează cea mai nouă versiune software disponibilă și are o conexiune Wi-Fi sau LTE.
 5. Atingeți pictograma garajului din partea de sus a ecranului tactil sau mergeți la Comenzi > Încuietori > Garajul meu conectat la myQ > Asociere cont și urmăriți instrucțiunile pentru a asocia garajul cu Model Y. După asociere, monitorizarea și comandarea garajului devin disponibile pe ecranul tactil, unde puteți personaliza suplimentar myQ.

Pentru mai multe informații, întrebări sau asistență în rezolvarea problemelor, accesați www.myQ.com/Tesla.

Programarea HomeLink

Pentru a programa HomeLink®:

Animație care detaliază procesul de programare a HomeLink.
 1. Parcați Model Y astfel încât bara de protecție din față să se afle în fața dispozitivului pe care doriți să îl programați.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ATENŢIE
  Dispozitivul se poate deschide sau închide în timpul programării. Așadar, înainte de programare, asigurați-vă că în calea dispozitivului nu se află persoane sau obiecte.
 2. Verificați ca telecomanda dispozitivului să aibă suficientă baterie. Tesla recomandă încărcarea bateriei din telecomanda dispozitivului înainte de programarea HomeLink.
 3. Atingeți pictograma HomeLink din partea de sus a din meniulComenzi.
 4. Atingeți Creare Homelink.
 5. Pe ecranul HomeLink, introduceți un nume pentru dispozitiv, apoi atingeți Enter sau Adăugați un nou HomeLink.
 6. Alegeți modul pe care doriți să îl folosiți (Standard, D-Mode sau UR-Mode), apoi atingeți Setare mod.
 7. Atingeți Inițiere și urmați instrucțiunile de pe ecran.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Dacă observați un ecran denumit „Train the receiver” (Antrenați receptorul) în timp ce programați dispozitivul, rețineți că acesta este un pas în care timpul este esențial. După ce apăsați pe butonul Learn/Program/Smart de pe telecomanda dispozitivului, aveți la dispoziție doar aproximativ 30 de secunde pentru a vă întoarce la vehicul și apăsați pe Continuare și apoi apăsați de două ori pe numele dispozitivului HomeLink antrenat. Luați în calcul să apelați la ajutorul cuiva pentru a vă asigura că puteți încheia această etapă în decurs de 30 de secunde.
 8. Odată ce dispozitivul este programat, atingeți Salvare pentru a finaliza programarea.
 9. Asigurați-vă că HomeLink funcționează conform așteptărilor. În unele cazuri, ar putea fi necesar să continuați procesul de programare de mai multe ori înainte de a reuși.

Odată programat, puteți să acționați dispozitivul atingând pictograma HomeLink corespunzătoare a acestuia pe ecranul tactil. HomeLink memorează locul dispozitivelor programate. Când vă apropiați de un loc cunoscut, pe ecranul tactil se afișează automat comanda HomeLink. Când plecați de pe loc, acesta dispare.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Pictograma HomeLink este afișată în partea de sus a ecranului tactil atunci când Model Y detectează un dispozitiv HomeLink programat în raza de acoperire și dacă ecranul tactil nu afișează deja ecranul sau fereastra popup HomeLink.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Notă
Pentru asistență suplimentară sau întrebări legate de compatibilitate, contactați HomeLink (www.homelink.com sau apelați 1-800-355-3515).