Gen. 2 Luminile de stare ale Mobile Connector

Atunci când încărcarea este în curs și condițiile sunt normale, luminile cu sigla Tesla se aprind secvențial, iar lumina roșie este stinsă. Identificați problemele acordând atenție acestor lumini.

În unele cazuri, ar putea fi necesar să resetați vehiculul, deconectând Mobile Connector de la vehicul sau de la priza electrică.

Lumini verzi Lumină roșie Semnificație Ce trebuie făcut
Toate aprinse timp de 1 secundă Oprit Secvența de pornire. Nimic. Mobile Connector este în curs de pornire.
Toate pornite Oprit Alimentarea cu energie pornită. Mobile Connector este alimentat cu energie și în standby, dar nu se încarcă. Verificați dacă Mobile Connector este conectat la vehicul.
Redare în flux Oprit Încărcarea este în curs. Nimic. Mobile Connector se încarcă cu succes.
Redare în flux 1 clipire intermitentă Curentul de încărcare este redus din cauza temperaturii ridicate detectate în conectorul vehiculului. Deconectați Mobile Connector de la vehicul și apoi reconectați-l. Luați în considerare încărcarea într-o zonă mai răcoroasă, cum ar fi în interior sau la umbră. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Redare în flux 2 clipiri intermitente Curentul de încărcare este redus din cauza temperaturii ridicate, detectate în fișa de intrare care se conectează cu controlerul Mobile Connector. Deconectați Mobile Connector atât de la vehicul, cât și de la priza perete. Asigurați-vă că adaptorul este introdus complet, conectați Mobile Connector la priza de perete și apoi conectați-l la vehicul. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Redare în flux 3 clipiri intermitente Curentul de încărcare este redus din cauza temp. ridicate detectate de conectorul mobil în controlerul. Deconectați Mobile Connector de la vehicul și apoi reconectați-l. Luați în considerare încărcarea într-o zonă mai răcoroasă, cum ar fi în interior sau la umbră. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Redare în flux 4 clipiri intermitente Curentul de încărcare este redus din cauza temperaturii ridicate detectate în fișa de perete. Asigurați-vă că priza electrică este adecvată pentru încărcare și că fișa este poziționată corect. Luați în considerare conectarea la altă priză. Dacă nu sunteți sigur(ă), contactați electricianul.
Redare în flux 5 clipiri intermitente Curentul de încărcare este redus din cauza unei erori detectate în adaptor. Asigurați-vă că adaptorul Mobile Connector este atașat corespunzător.
Oprit 1 clipire intermitentă Eroare la împământare. Curentul electric se scurge printr-o cale cu potențial nesigur. Deconectați Mobile Connector de la vehicul și apoi reconectați-l. Încercați o priză diferită. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Oprit 2 clipiri intermitente Pierderea împământării. Mobile Connector detectează o pierdere a împământării. Asigurați-vă că priza electrică este împământată corespunzător. Luați în considerare conectarea la altă priză. Dacă nu sunteți sigur(ă), contactați electricianul.
Oprit 3 clipiri intermitente Eroare releu/contactor. Deconectați Mobile Connector de la vehicul și apoi reconectați-l. Încercați o priză diferită. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Oprit 4 clipiri intermitente Protecție la supratensiune sau la subtensiune. Asigurați-vă că priza electrică este adecvată pentru încărcare și că fișa este poziționată corect. Luați în considerare conectarea la altă priză. Dacă nu sunteți sigur(ă), contactați electricianul.
Oprit 5 clipiri intermitente Eroare a adaptorului. Asigurați-vă că adaptorul Mobile Connector este atașat corespunzător.
Oprit 6 clipiri intermitente Eroare a pilotului. Nivelul pilotului este incorect. Deconectați Mobile Connector de la vehicul și apoi reconectați-l. Încercați o priză diferită. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Oprit 7 clipiri intermitente Eroare sau neconcordanță software. Actualizați software-ul vehiculului, dacă este disponibil. Dacă o actualizare nu este disponibilă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Oprit Pornit Autoverificare nereușită. Deconectați Mobile Connector de la vehicul, apoi reconectați-l. Dacă eroarea persistă, deconectați Mobile Connector atât de la vehicul, cât și de la priza electrică, apoi reconectați-l.
Toate pornite 1 clipire intermitentă Eroare termică. Luați în considerare încărcarea într-o zonă mai răcoroasă, cum ar fi în interior sau la umbră. Dacă eroarea persistă, contactați cel mai apropiat Centru de service.
Toate pornite 5 clipiri intermitente Eroare a adaptorului. Curentul de încărcare este limitat la 8 A. Deconectați Mobile Connector de la vehicul. Reconectați Mobile Connector din nou la vehicul. Dacă eroarea persistă, deconectați Mobile Connector atât de la vehicul, cât și de la priza electrică, apoi reconectați-l.
Oprit Oprit Alimentare cu energie pierdută. Deconectați Mobile Connector și verificați dacă priza electrică este alimentată cu energie.