Instalarea kitului cu peliculă de protecție a vopselei

Efectuați următoarele operații pentru a instala kitul cu peliculă de protecție a vopselei:

 1. Curățați zona de instalare cu săpun și apă pentru automobile și apoi uscați cu un prosop curat din microfibră. Asigurați-vă că ați îndepărtat în întregime murdăria și unsoarea.
 2. Preparați o soluție de săpun amestecând aproximativ 15% șampon pentru bebeluși și 85% apă într-o sticlă cu pulverizator sau într-un recipient adecvat. Agitați recipientul pentru a vă asigura că soluția este bine amestecată.
 3. Aplicați cantități generoase din soluția de săpun pe zona de instalare și pe partea frontală a peliculei din partea stângă.
 4. Eliberați pelicula stânga de pe folia posterioară, aplicând soluție de săpun pe partea din spate, pe măsură ce aceasta este eliberată.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ATENŢIE
  Peliculele din partea stângă și dreaptă nu sunt interschimbabile, partea posterioară adezivă trebuie aplicată pe vopseaua mașinii și să urmeze conturul caroseriei.
 5. Lipiți pelicula stânga pe ușa spate, aliniind partea de jos a peliculei cu partea de jos a ușii și partea dreaptă a peliculei cu capătul ușii.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Notă
  Aplicați soluție de săpun după cum este necesar pentru a manevra pelicula astfel încât să fie aliniată cu contururile ușii și întreaga peliculă să fie lipită pe vopsea.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ATENŢIE
  Nu permiteți niciunei porțiuni a peliculei să atârne de marginea vehiculului.
 6. Odată ce pelicula este poziționată corect, utilizați racleta pentru a îndepărta bulele de aer dintre peliculă și vopsea.
 7. Efectuați pașii 3-6 pentru partea dreaptă a vehiculului.