A távirányító elemének cseréje

Átlagos használat mellett a távirányítóban lévő elem akár egy évig is működhet, a távirányító verziójától és a kiválasztott gépjármű-beállításoktól függően. Ha már merülőben van az elem, üzenet jelenik meg az érintőképernyőn.

A távirányító elemének cseréjéhez:

 1. Helyezze puha felületre a távirányítót, a gombos oldalával lefelé, majd egy kisméretű, lapos eszközzel pattintsa fel az alsó burkolatot.
 2. Vegye ki az elemet; ehhez emelje ki a rögzítőkapcsok közül.
 3. Lehetőleg ne érjen az elem lapos részeihez, és illessze a helyére az új (CR2032 típusú) elemet a+jelű oldalával felfelé.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  Behelyezés előtt törölje tisztára az elemet, és ne érintse meg az elem lapos felületeit. Az elem lapos felületein hagyott ujjlenyomatok csökkenthetik az elem élettartamát.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  A CR2032 elemek az akkumulátort árusító boltokban kaphatók.
 4. Tartsa szögben az alsó burkolatot, illessze be a burkolat füleit a távirányító megfelelő nyílásaiba, majd határozottan nyomja a burkolatot a távirányítóba, amíg a helyére nem kattan.
 5. A Model Ykinyitásával és lezárásával próbálja ki, hogy működik-e a távirányító.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Figyelmeztetés
A távirányító eleme kémiai égési sérülést okozhat. Az elemet nem szabad lenyelni. A távirányító egy gombelemet tartalmaz. Ha a gombelemet lenyeli, az két órán belül súlyos belső égési sérüléseket és akár halált is okozhat. Az új és használt elemeket is gyermekektől tartsa távol. Ha az elemtartó nem záródik megfelelően, ne használja a távirányítót, és gyermekektől tartsa távol. Ha úgy gondolja, hogy egy elem lenyelésre vagy a testen belülre került, azonnal forduljon orvoshoz.