Kioldás és indítás a mobilalkalmazással

A mobilalkalmazással is kioldhatja és elindíthatja Model Y gépkocsiját. Ez olyan esetekben bizonyulhat hasznosnak, amikor nincs Önnél a kulcskártya vagy a távirányító, problémákat tapasztal a telefonkulccsal, vagy fizikailag nincs a jármű közelében (például a házastársának szeretné kioldani a gépkocsit a város másik végéről).

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Ahhoz, hogy a mobilalkalmazás kommunikálni tudjon a gépkocsijával, az Ön telefonjának és járművének egyaránt aktív kapcsolattal kell rendelkeznie a mobilszolgáltatással, és az érintőképernyőn engedélyezni kell a mobilhozzáférést (Kezelőelemek > Biztonság és védelem > Mobilhozzáférés engedélyezése). A Tesla azt javasolja, hogy mindig legyen Önnél egy működőképes fizikai kulcs, amely bármikor elérhető, ha olyan helyen parkol, ahol korlátozott a mobilszolgáltatás, vagy egyáltalán nincs térerő, például a fedett parkolóházakban.

A jármű kioldása a mobilalkalmazással:

 1. Nyissa meg a Tesla mobilalkalmazást az okostelefonján.
 2. Érintse meg a Lakat ikont.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  Amikor készen áll a jármű bezárására, ne feledje megnyomni a Lakat ikont.
  .

Járműindítás a mobilalkalmazással:

 1. Nyissa meg a Tesla mobilalkalmazást a telefonján.
 2. Érintse meg a Kezelőelemek > Indítás elemet.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  A kulcs nélküli vezetés bekapcsolása után két perce van a vezetés megkezdésére. Ha a kétperces időtartam lejár a vezetés megkezdése előtt, újra engedélyeznie kell a kulcs nélküli vezetést.