Kulcsok hozzáadása és eltávolítása

Új kulcs hozzáadása:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Távirányító hozzáadásakor győződjön meg arról, hogy az szobahőmérsékletű. A nagyon hideg távirányító párosítása sikertelen lehet.
  1. Az érintőképernyőn érintse meg a Kezelőelemek > Zárak > Kulcsok > Kulcs hozzáadása elemet.
  2. Olvassa le az új kulcskártyát vagy távirányítót a középső konzol tetején lévő pohártartók mögött található kártyaolvasón. Amint a rendszer felismeri az új kulcskártyát vagy távirányítót, vegye el a kártyaleolvasótól.
  3. Az új kulcs párosításának megerősítéséhez olvassa le a járművel már párosított kulcskártyát vagy távirányítót.
  4. Amikor elkészült, a kulcslista tartalmazni fogja az új kulcsot. Érintse meg a ceruza ikont a kulcs nevének módosításához.

Kulcs eltávolítása:

Ha már nem szeretné, hogy egy kulcs hozzáférjen a Model Y gépjárművéhez (ha például elveszítette a telefonját vagy a kulcskártyáját), az eltávolításhoz kövesse az alábbi lépéseket.

  1. Az érintőképernyőn érintse meg a Kezelőelemek > Zárak elemet.
  2. A kulcslistában keresse meg a törölni kívánt kulcsot, majd érintse meg az ahhoz tartozó kuka ikont.
  3. Ha a rendszer kéri, a törlés megerősítéséhez olvasson le egy már hitelesített kulcsot a kártyaolvasóval. Ha kész, a törölt kulcs a továbbiakban nem jelenik meg a kulcslistában.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
Model Y minden esetben szüksége lesz legalább egy már hitelesített kulcskártyára vagy távirányítóra. Ha a kulcslista csak egy kulcskártyát tartalmaz, azt a kártyát nem törölheti.