Intelligens garázsajtók beprogramozása

MyQ

Ház és garázskapu ikonja
Ha fel van szerelve, Model Y intelligens módon csatlakozhat a myQ intelligens garázshoz, amely lehetővé teszi a garázskapu távoli felügyeletét és vezérlését a jármű érintőképernyőjéről. Ez praktikus, ha elfelejti bezárni a garázskaput, ha be akarja engedni barátait és családtagjait, vagy ha azt szeretné, hogy a garázs automatikusan kinyíljon vagy bezáródjon, amikor a járművét a közelben észleli.

Kövesse az alábbi lépéseket a myQ beállításához a járművén:

 1. A garázskapunak myQ-kompatibilisnek kell lennie. Ennek meghatározásához használja a myQ kompatibilitási eszközt (https://www.myq.com/app/myq-compatibility).
 2. Győződjön meg róla, hogy garázsa Wi-Fi-kompatibilis. A myQ Wi-Fi-t használ az okostelefonjával és a járművével való kommunikációhoz. Néhány garázsban a csomóponton egy Wi-Fi vagy myQ szimbólum látható. A garázsnak erős Wi-Fi-jellel kell rendelkeznie ahhoz, hogy a járművén keresztül vezérelhesse és felügyelhesse.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  Ha az Ön garázsa nem kompatibilis, a funkciót akkoris is használhatja egy külső myQ hub segítségével.
 3. Töltse le a myQ alkalmazást okostelefonja alkalmazásáruházából. Az alkalmazás segítségével adja meg a fiókadatait, és párosítsa a garázst a telefonjával. A myQ használata előfizetést igényel, amelyet az alkalmazásban vásárolhat meg.
 4. Ellenőrizze, hogy a járművén a legújabb elérhető szoftververzió fut-e, és hogy rendelkezik-e Wi-Fi vagy LTE csatlakozási lehetőséggel.
 5. Érintse meg a garázs ikont az érintőképernyő tetején, vagy válassza a a Kezelőelemek > Zárak > myQ csatlakoztatott garázs > Fiók párosítása elemet, és kövesse az utasításokat a garázs a következővel történő párosításához: Model Y. A párosítást követően a garázs felügyelete és vezérlése lehetővé válik az érintőképernyőről, ahol még jobban testre szabhatja a myQ-t.

Ha kérdése van, további információkért vagy hibaelhárítási segítségért látogasson el a www.myQ.com/Tesla weboldalra.

HomeLink

A HomeLink® programozása:

A HomeLink programozását folyamatát bemutató animáció.
 1. Parkoljon le Model Y járművével úgy, hogy az első lökhárító a programozni kívánt készülék előtt legyen.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  FIGYELMEZTETÉS
  Az eszköz programozás közben kinyílhat vagy bezáródhat. Ezért programozás előtt győződjön meg arról, hogy az eszköz útjában nincsenek sem személyek, sem tárgyak.
 2. Ellenőrizze, hogy a készülék távirányítójának akkumulátora ép. A Tesla azt javasolja, hogy a HomeLink programozása előtt cserélje ki az eszköz távirányítójának az elemét.
 3. Érintse meg a vezetői profil ikont az tetején a Kezelőelemek opciót.
 4. Érintse meg a Homelink létrehozása lehetőséget.
 5. A HomeLink képernyőn adja meg az eszköz nevét, majd érintse meg az Enter vagy az Új HomeLink hozzáadása gombot.
 6. Válassza ki a használni kívánt üzemmódot (Standard, D-mód vagy UR-mód), majd érintse meg a Mód beállítása elemet.
 7. Ezután érintse meg a Indítás elemet, és kövesse megjelenő utasításokat.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Megjegyzés
  Ha a képernyőn az eszköz programozása közben megjelenik a „Tanítsa be a vevőt” felszólítás, ne feledje, hogy ez egy időkorlátos lépés. Miután az eszköz távirányítóján megnyomta a Tanítás/Programozás/Intelligens gombot, mindössze kb. 30 másodperce van, hogy visszaszálljon járművébe, megnyomja a Folytatás gombot, majd kétszer megnyomja a betanított HomeLink eszköz nevét. Fontolja meg, hogy segítséget kér annak érdekében, hogy ezt a lépést 30 másodpercen belül el tudja végezni.
 8. Miután az eszközt felprogramozta, a programozás befejezéséhez érintse meg a Mentés elemet.
 9. Ellenőrizze le, hogy a HomeLink eszköz úgy működik-e, ahogy kell neki. Bizonyos esetekben a programozási műveletet a siker érdekében többször is meg kell ismételni.

Miután felprogramozta az eszközt, az érintőképernyőn a megfelelő HomeLink ikon megérintésével vezérelheti az eszközt. A HomeLink megjegyzi a programozott eszközök helyét. Ha egy ismert helyhez közelít, az érintőképernyőn automatikusan megjelenik a HomeLink vezérlőablak. Ha elhajt, az ablak bezáródik.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
A HomeLink ikon megjelenik az érintőképernyő tetején, ha a Model Y beprogramozott HomeLink eszközt érzékel a tartományon belül, és az érintőképernyő még nem jelenítette meg a HomeLink képernyőt vagy felugró ablakot.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Megjegyzés
További segítségért, illetve kompatibilitási kérdésekkel kapcsolatban forduljon a HomeLink ügyfélszolgálatához (www.homelink.com vagy hívja az 1-800-355-3515 telefonszámot).