Programmering av smarte garasjedører

MyQ

ikon av hus og garasjeport
Hvis den er utstyrt med det, kan Model 3 på intelligent vis koble til din myQ smartgarasje, som lar deg overvåke og styre garasjeporten eksternt, på bilens berøringsskjerm. Dette er praktisk hvis du glemmer å lukke c, vil slippe inn venner og familie eller ønsker at garasjen skal åpnes og lukkes automatisk når bilen detekteres i nærheten.

Følg disse trinnene for å konfigurere myQ i bilen:

 1. Garasjeporten må være myQ-kompatibel. Bruk myQ-kompatibilitetsverktøyet (https://www.myq.com/app/myq-compatibility) for å fastslå dette.
 2. Sørg for at garasjen er Wi-Fi-kompatibel. myQ bruker Wi-Fi til å kommunisere med smarttelefonen og bilen. Noen garasjer har et Wi-Fi- eller myQ-symbol på huben. Garasjen må ha et kraftig Wi-Fi-signal for å styre og overvåke garasjen via bilen.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Merk
  Hvis garasjen ikke er kompatibel, kan du kanskje kjøpe en ekstern myQ-hub for å bruke denne funksjonen.
 3. Last ned myQ-appen fra smarttelefonens appbutikk. Bruk appen til å konfigurere kontoinformasjon og pare garasjen med telefonen. myQ krever et betalt abonnement, som du kan kjøpe i appen.
 4. Sjekk at bilen kjører nyeste programvareversjon tilgjengelig og har Wi-Fi- eller LTE-tilkobling.
 5. Berør garasjeikonet øverst på berøringsskjermen, eller naviger til Kontroller > Låser > myQ Connected Garage > Koble til konto og følg instruksjonene for å pare garasjen med Model 3. Når paringen er fullført, blir overvåking og styring av garasjen tilgjengelig på berøringsskjermen, der du kan tilpasse myQ ytterligere.

Hvis du vil ha mer informasjon, har spørsmål eller trenger feilsøkingshjelp, kan du gå til www.myQ.com/Tesla.

HomeLink

Slik programmeres HomeLink®:

animasjon som viser prosessen for programmering av HomeLink
 1. Parker Model 3 slik at støtfangeren foran er foran enheten du vil programmere.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  ADVARSEL
  Enheten din kan åpnes eller lukkes under programmeringen. Før programmeringen må du derfor påse at det ikke befinner seg personer eller gjenstander i nærheten av enheten.
 2. Kontroller at batteriet i fjernkontrollen til enheten fungerer som det skal. Tesla anbefaler at batteriet i enhetens fjernkontroll byttes ut før HomeLink programmeres.
 3. Berør HomeLink-ikonet øverst på Kontroller-skjermbildet.
 4. Berør Opprett HomeLink.
 5. På HomeLink-skjermbildet angir du et navn for enheten, og deretter berører du Angi eller Legg til ny HomeLink.
 6. Velg modus du ønsker å bruke (Standard-modus, D-modus eller UR-modus), og berør deretter Angi modus.
 7. Berør Start, og følg instruksjonene på skjermen.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Merk
  Hvis du ser skjermbildet «Lær opp mottakeren» under programmering av enheten, må du huske at dette er et tidssensitivt trinn. Når du har trykket på lLearn/Program/Smart-knappen på enhetens fjernkontroll, har du bare ca. 30 sekunder på deg til å gå tilbake til kjøretøyet, trykke på Fortsett, og deretter trykke på navnet til den lærte HomeLink-enheten to ganger. Vurder å få noen til å hjelpe deg for å sikre at du klarer å gjennomføre dette trinnet i løpet av 30 sekunder.
 8. Når enheten er programmert, berører du Lagre for å fullføre programmeringen.
 9. Kontroller at HomeLink fungerer som forventet. I noen tilfeller må du kanskje gjenta programmeringsprosessen flere ganger før du lykkes.

Når enheten er programmert, kan du betjene den ved å berøre det tilsvarende HomeLink-ikonet på berøringsskjermen. HomeLink husker hvor de programmerte enhetene befinner seg. Når du nærmer deg et kjent sted, vises HomeLink-kontrollen automatisk på berøringsskjermen. Når du kjører bort, forsvinner den.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
HomeLink-ikonet vises øverst på berøringsskjermen når Model 3 oppdager en programmert HomeLink-enhet innenfor rekkevidde, og berøringsskjermen ikke allerede viser skjermbildet eller en dialogboks for HomeLink.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Merk
Hvis du vil ha mer hjelp eller har spørsmål om kompatibilitet, kan du kontakte HomeLink (www.homelink.com eller ringe 1-800-355-3515).