Avainlähettimen pariston vaihtaminen

Lisävarusteena saatavassa avainlähettimessä on paristo, joka kestää normaalissa käytössä jopa yhden vuoden avainlähettimen mallin ja valittujen ajoneuvoasetusten mukaan. Kun pariston varaus on alhainen, kosketusnäytössä näkyy ilmoitus.

Vaihda avainlähettimen paristo seuraavasti:

 1. Aseta avainlähetin pehmeälle alustalle painikepuoli alaspäin ja irrota alaosan paristotilan suojus pienellä tasapäisellä työkalulla.
 2. Irrota paristo nostamalla se pois pidikkeistään.
 3. Aseta uusi paristo (tyyppi CR2032) paikalleen siten, että +-merkintä on ylöspäin. Vältä pariston litteä puolen koskettamista.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  Pyyhi pariston pinta puhtaaksi ennen paikalleen asettamista. Älä koske pariston tasaisiin pintoihin. Sormenjäljet pariston tasaisilla pinnoilla voivat lyhentää sen käyttöikää.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  CR2032-paristoja voi ostaa kaikista paristoja myyvistä myymälöistä.
 4. Aseta paristotilan alempi kansi vinottain avainlähetintä vasten, aseta kannen kielekkeet niitä vastaavien aukkojen kohdalle ja paina sitten kantta lujasti avainlähetintä vasten, kunnes se napsahtaa paikalleen.
 5. Tarkista avainlähettimen toiminta avaamalla Model Y -autosi lukitus ja lukitsemalla auto uudelleen.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Avainlähettimen paristot voivat aiheuttaa kemiallisen palovamman, eikä niitä saa niellä. Avainlähetin sisältää nappikennopariston. Nappikennopariston nieleminen voi aiheuttaa vaikeita sisäisiä palovammoja kahden tunnin kuluessa ja voi johtaa kuolemaan. Pidä uudet ja käytetyt paristot poissa lasten ulottuvilta. Jos paristolokero ei sulkeudu kunnolla, lopeta tuotteen käyttö ja pidä se poissa lasten ulottuvilta. Jos epäilet, että paristoja on nielty tai laitettu mihin tahansa kehon osaan, hakeudu välittömästi lääkäriin.