Älykkäiden autotallin ovien ohjelmoiminen

MyQ

Talon ja autotallin oven kuvake
Jos toiminto on varusteena, Model Y voi muodostaa yhteyden älykkääseen myQ-autotalliin, jolloin voit valvoa ja hallita etänä autotallisi ovea ajoneuvon kosketusnäytöstä. Toiminto on kätevä silloin, kun unohdat sulkea autotallisi oven, päästää ystäväsi tai perheenjäsenesi sisään tai haluat oven avautuvan tai sulkeutuvan automaattisesti, kun järjestelmä havaitsee ajoneuvon.

Ota myQ käyttöön ajoneuvossasi seuraavasti:

 1. Autotallin ovessa on oltava myQ-valmius. Voit selvittää yhteensopivuuden myQ-työkalulla (https://www.myq.com/app/myq-compatibility).
 2. Varmista, että autotallisi on Wi-Fi-yhteensopiva. myQ käyttää Wi-Fi-yhteyttä älypuhelimen ja ajoneuvon väliseen tiedonsiirtoon. Joidenkin autotallien keskittimessä on Wi-Fi- tai myQ-symboli. Autotallin Wi-Fi-signaalin on oltava vahva, jotta autotallin hallinta ja valvonta onnistuu ajoneuvon kautta.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  Jos autotallisi ei ole yhteensopiva, voit mahdollisesti hankkia ulkoisen myQ-keskittimen toiminnon käyttöä varten.
 3. Lataa myQ-sovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta. Määritä sovelluksessa tilitiedot ja liitä autotalli puhelimen laitepariksi. myQ-sovellus edellyttää maksullista tilausta, jonka voi ostaa sovelluksesta.
 4. Varmista, että ajoneuvoosi on asennettu viimeisin ohjelmistoversio. Tarkista myös, että Wi-Fi- tai LTE-yhteys on käytössä.
 5. Kosketa kosketusnäytön yläosassa olevaa autotallin kuvaketta tai valitse Hallintalaitteet > Lukot > Yhdistetty myQ-autotalli > Linkitä tili ja noudata sitten ohjeita laiteparin muodostamiseksi autotallin ja Model Y -ajoneuvon välille. Kun laitepari on muodostettu, autotallia voi valvoa ja hallita kosketusnäytöstä, jossa myQ-toimintoja voi myös mukauttaa.

Saat lisätietoja, vastauksia kysymyksiin ja vianmääritysehdotuksia osoitteesta www.myQ.com/Tesla.

HomeLink

HomeLink®-ohjelmointi:

Animaatio, joka esittelee HomeLinkin ohjelmointiprosessin.
 1. Pysäköi Model Y niin, että sen etupuskuri on ohjelmoitavan laitteen edessä.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  Varoitus
  Laitteesi voi avautua tai sulkeutua tai kytkeytyä päälle tai pois päältä ohjelmoinnin aikana. Varmista ennen ohjelmointia, että laitteen edessä ei ole ihmisiä eikä esteitä.
 2. Varmista, että laitteen kauko-ohjaimessa on riittävästi virtaa. Tesla suosittelee vaihtamaan laitteen kauko-ohjaimen pariston ennen HomeLinkin ohjelmointia.
 3. Kosketa Hallintalaitteet-näkymän yläosassa olevaa HomeLink-kuvaketta.
 4. Valitse Luo HomeLink.
 5. Anna HomeLink-näytöllä laitteen nimi ja valitse Syötä tai Lisää uusi HomeLink.
 6. Valitse tila, jota haluat käyttää (Normaali, D-tila tai UR-tila) ja sitten Aseta tila.
 7. Valitse kosketusnäytöstä Aloita ja noudata näytön ohjeita.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  Jos näytölle avautuu laitteen ohjelmoinnin aikana vastaanottimen opetustoiminnon Kouluta vastaanotin -ikkuna, muista, että tämä vaihe on suoritettava tietyssä ajassa. Kun olet painanut laitteen kauko-ohjaimen Learn/Program/Smart-painiketta, sinulla on vain noin 30 sekuntia aikaa palata autoon, valita Jatka ja painaa sitten ohjelmoidun HomeLink-laitteen nimeä kahdesti. Voit käyttää apulaista, jotta ehdit varmasti tekemään tämän 30 sekunnissa.
 8. Kun laite on ohjelmoitu, vahvista ohjelmointi valitsemalla Tallenna.
 9. Testaa, että HomeLink toimii oikein. Saatat joutua toistamaan ohjelmoinnin useita kertoja, ennen kuin saat sen onnistumaan.

Kun ohjelmointi on suoritettu, voit käyttää laitetta koskettamalla sitä vastaavaa HomeLink-kuvaketta kosketusnäytössä. HomeLink muistaa ohjelmoitujen laitteiden sijainnin. Kun lähestyt tunnettua sijaintia, kosketusnäytön HomeLink-valinta tulee automaattisesti näkyviin. Kun poistut paikasta, valinta poistuu näkyvistä.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
HomeLink-kuvake näkyy kosketusnäytön yläosassa, kun Model Y havaitsee ohjelmoidun HomeLink-laitteen kantaman sisällä eikä kosketusnäytössä vielä ole HomeLink-näyttöä tai -ponnahdusikkunaa.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos tarvitset lisätietoja tai tietoja yhteensopivuudesta, ota yhteyttä HomeLinkiin (www.homelink.com tai soita numeroon 1-800-355-3515).