Jarrujen sisäänajo

Jarrujen sisäänajo on suoritettava jarrupalojen ja/tai jarruroottoreiden vaihtamisen jälkeen. Jarrujen sisäänajo voi myös poistaa tilanteen, jossa jarrut päästävät korkean vinkuvan äänen jarrutuksen aikana – varsinkin jos ääni esiintyy ajettaessa sateella, kylmässä ja/tai kosteassa säässä tai jos jarrukomponenteissa esiintyy pintaruostetta. Huomaa, että tämä tilanne voi esiintyä kaikissa ajoneuvoissa, joissa on levyjarrut, mutta se ei vaikuta jarrutustehoon.

Siirry ennen jarrujen sisäänajoa kohtaan Hallintalaitteet > Huolto ja varmista, että rengaspaineet ovat suositusten mukaiset. Katso suositellut rengaspaineet kuljettajan puolen ovipilarin tarrasta tai ajoneuvosi omistajan käsikirjasta.

Jarrujen sisäänajo:

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Noudata kaikkia liikennesääntöjä ja tee toimenpiteet vain tarkoitukseen sopivassa paikassa, jossa toimenpiteet ovat laillisia ja jossa on vain vähän tai ei lainkaan liikennettä.
  1. Aja autolla nopeutta 50 mph – 55 mph (80 km/h – 90 km/h) suoralla tiellä.
  2. Paina jarrupoljinta tasaisesti kohtuullisella voimalla ja hidasta auton nopeutta rauhallisesti. Vapauta jarrupoljin nopeudessa 10 mph (15 km/h).
  3. Toista tämä kuusi kertaa odottaen vähintään 30 sekuntia kunkin toistokerran välillä.
Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Huomautus
Jos ääni ei poistu, varaa mobiilisovelluksella huoltoaika.