Postavljanje kompleta zaštitnih folija za boju

Učinite sljedeće kako biste postavili komplet zaštitnih folija za boju:

 1. Očistite područje postavljanja sapunom i vodom za automobil, a zatim osušite čistim ručnikom od mikrovlakana. Provjerite je li sva prljavština, masnoća itd. uklonjena.
 2. Napravite slip otopinu za uklanjanje miješanjem približno 15 % dječjeg šampona i 85 % vode u bočici s raspršivačem ili prikladnom spremniku. Protresite spremnik kako biste bili sigurni da je otopina dobro izmiješana.
 3. Nanesite dovoljnu količinu slip otopine za uklanjanje na područje postavljanja i prednji dio folije na lijevoj strani.
 4. Otpustite foliju na lijevoj strani od podloge, nanoseći slip otopinu za uklanjanje na stražnji dio prilikom otpuštanja.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  Pozor
  Dijelovi folije na lijevoj i desnoj strani nisu međusobno zamjenjivi. Ljepljivu podlogu treba nanijeti na boju automobila i pratiti obrise karoserije.
 5. Zalijepite foliju na lijevoj strani na stražnja vrata, poravnajte donji dio folije s dnom vrata i desnu stranu folije s krajem vrata.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bilješka
  Nanesite slip otopinu za uklanjanje po potrebi kako biste mogli pomicati foliju tako da bude poravnata s obrisima vrata i da cijela folija bude pričvršćena za boju.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  Pozor
  Ne dopustite da bilo koji dio folije visi s ruba vozila.
 6. Nakon što je folija pravilno postavljena, upotrijebite brisač za uklanjanje mjehurića zraka između folije i boje.
 7. Izvedite korake 3 – 6 na desnoj strani vozila.