Montering af holder til forreste nummerplade

For at imødekomme lovgivning der kræver en nummerplade på fronten af dit køretøj, er Model 3 udstyret med en nummerpladeholder. Denne holder passer til formen på dit køretøjs forreste kofanger, og den er pålimet kofangeren vha. et kraftigt klæbemiddel.

Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
Bemærk
Tesla anbefaler, at man udfører denne procedure på et rent og tørt køretøj, mens vejret er varmt. Kolde og/eller fugtige vejrforhold kan medføre, at klæbemidlet ikke fungerer efter hensigten.

Sådan monteres holderen til forreste nummerplade:

 1. Test isopropylalkohol på en lakeret overflade, der ikke er synlig for at få bekræftet, at det ikke beskadiger eller fjerner lakken.
 2. Rengør monteringsstedet med isopropylalkohol, og lad det tørre i minimum et minut.
 3. Fjern beskyttelsestapen fra klæbemidlet på toppen af beslaget, og fjern delvist tapen fra toppen af klæbemidlet på hver side. Lad den nederste halvdel af tapen på siderne sidde, og fold den løse tape udad for at gøre det nemt at fjerne den, når du har justeret holderen i forhold til kofangeren.
  Bagsiden af nummerpladeholder med tapen fjernet oppefra og delvist fjernet på hver side.
 4. Mens du vipper toppen af nummerpladeholderen væk fra kofangeren (så den ikke klæbes fast det forkerte sted), skal du justere midten af nummerpladeholderen på undersiden i forhold til midten af kølergitteret, som vist.
  Pile, der viser justering af midten af nummerpladen med midten af kølergitteret.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Vær så præcis som muligt, når du justerer holderen - det vil ikke være muligt at ændre dens placering, når først den er klæbet fast til kofangeren.
 5. Når den er justeret korrekt, skal du trykke toppen af holderen mod kofangeren og trykke til, så den holdes på plads af klæbemidlet.
  Pile, der viser, hvordan toppen af nummerpladeholderen skal holdes mod kofangeren.
 6. Fjern resten af tapen fra holderens sider, og tryk derefter hele holderen mod kofangeren, så holderen holdes på plads af alle de dele, der er påført klæbemiddel.
 7. Når holderen er sikkert monteret, skal du anvende de fire medfølgende skruer til at fastgøre nummerpladen til holderen (tilspænd til et moment på 3 Nm/2,2 ft-lbs).
  Forsiden af bilen vist med skruerne til nummerpladeholderen fremhævet.