Afmontering og genmontering af forsædernes nakkestøtter

Forsædernes nakkestøtter i dit køretøj er ikke justerbare, og Tesla anbefaler, at man ikke afmonterer dem. Men, hvis det er nødvendigt at afmontere dem, skal du følge disse trin for at afmontere eller udskifte forsædernes nakkestøtter:

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Advarsel
Der er større risiko for personskade i forbindelse med en kollision, hvis nakkestøtterne ikke er monteret. Tesla anbefaler at man ikke ændrer eller afmonterer nakkestøtterne.

Afmontering af nakkestøtterne:

 1. Tape et par lange stykker malertape rundt om plastikryglænet. Ryglænet kan falde ned, når nakkestøtten afmonteres, så du skal sikre dig, at tapen fastgør ryglænet til sædet.
 2. Pres sædet ned rundt om nakkestøttens stænger. Nakkestøttens stænger har en lille metalclips placeret på venstre side.
 3. Brug et spidst redskab eller en tynd pind med flad ende til at skubbe clipsen til venstre for at frigøre nakkestøtten fra sædet.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Håndter redskabet med forsigtighed, så du undgår at beskadige sædematerialet.
 4. Når du har låst op for den første stang, skal du placere din hånd under nakkestøtten for at forhindre den i at glide ned i sin låste position igen.
 5. Frigør den anden nakkestøttestang fra sædet.
 6. Løft nakkestøtten op. Det kan være nødvendigt at sænke eller vippe sædet bagud, mens du forsigtigt trykker på ryglænet, hvis det skulle løsne sig.

Genmontering af nakkestøtterne:

 1. Juster nakkestøttens stænger i forhold til åbningerne øverst i sædet, og skub dem ned. Det kan være nødvendigt at skubbe ryglænet fremad, fordi clipsene i ryglænet også skal passe med nakkestøttens arme.
 2. Skub nakkestøtten ned, indtil den er fastgjort. Du vil muligvis kunne høre et klik, der angiver, at den er fastgjort.