Montering af tagbagagebærere

Du kan købe tagbagagebærere til dit køretøj fra Tesla-shoppen (https://shop.tesla.com/ eller https://shop.tesla.cn/ for Kina), så du kan transportere genstande som et surfbræt eller en kajak på taget af dit køretøj. Sådan monteres en tagbagagebærer:

 1. Foretag en grundig rengøring på taget af køretøjet, hvor pilene er vist på glasset, og lad det tørre.
 2. Brug pileikonet på toppen af puderne til at identificere, hvilket hjørne af køretøjet, som puden og den matchende, anti-slibende tape skal påføres.
 3. Mål 227 mm fra den forreste kant af toppen af det forreste glas i venstre side. Juster pilen på glasset med pilen på den anti-slibende tape, og påfør derefter den ikke-ridsende tape på køretøjet langs pyntelisten. Gentag dette trin i forreste højre side.
 4. Mål 412 mm fra den bagerste kant af toppen af det forreste glas i venstre side. Juster pilen på glasset med pilen på den anti-slibende tape, og påfør derefter den ikke-ridsende tape på køretøjet langs pyntelisten. Gentag dette trin i bagerste højre side.
 5. Brug et klippeværktøj til forsigtigt at trække gummipakningen ved pilen.
 6. Hold klippeværktøjet på plads, og indsæt en klemplade ved pilen.
 7. Fjern klippeværktøjet, og sørg for, at klemmen går i indgreb med metalholderen under glasset. Træk i klemmen, og vrik den for at sikre, at den går ordentligt i indgreb. Sørg for, at det midterste af krogen flugter med pilen. Gentag denne procedure i de resterende hjørner af køretøjet.
 8. Placer puden i forreste venstre side over klemmen i førersiden. Benyt ikonet til at identificere og montere den rigtige pude på det rigtige sted. Gentag denne procedure for at montere de resterende puder på køretøjet.
 9. Sådan monteres tværstængerne: Sørg for, at alle fire kroge går i indgreb, er korrekt justeret og vender lodret. Anbring derefter den forreste og den bagerste tværstang over puderne.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  Den forreste tværstang er længere end den bagerste tværstang.
 10. Monter vingemøtrikkerne, og spænd dem på hvert af tårnene med håndkraft.
 11. Spænd vingemøtrikkerne med skruenøglen, indtil tårnet er fastgjort til køretøjet. Vi anbefaler at tilspænde til 2,5-3,5 Nm. For at sikre dig, at tårnet er korrekt monteret, skal du trække det i alle retninger, og sørge for, at det ikke bevæger sig. For at låse systemet skal mærket på vingemøtrikken flugte med mærket på tårnet.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bemærk
  For hård stramning kan medføre køretøjsskader.
 12. Brug nøglen til at låse hvert tårn.
 13. Sørg for at tværstængerne både for og bag er sikkert monteret ved at trække dem i alle retninger.
 14. Monter dækslerne. Start med det nederste hjørne, og pres derefter toppen på plads.