Ovivalojen tarkastaminen

Jos jokin ajoneuvosi ikkuna ei toimi kunnolla (tai lasi ei laskeudu hieman, kun ovi avautuu), tee Ikkunoiden kalibroiminen -testi. Jos ongelma ei ratkea, kokeile seuraavia:

  1. Jokaisen oven alareunassa on ovivalo. Varmista, että ovivalo toimii. Jos se ei toimi, varaa huolto mobiilisovelluksessa. Vaikka tämä toimenpide koskee ikkunoiden kalibrointia, ikkunoiden toimintaan saattaa vaikuttaa mahdollinen sähkövika, jos ovivalo ei syty. Jos valo syttyy, noudata seuraavia ohjeita.
  2. Etsi ovivalon pidikkeessä oleva kieleke. Vipua ovivalo irti ovesta muovisella irrotustyökalulla tai tasakärkisellä ruuvitaltalla.
  3. Vedä ovivaloa varovasti alaspäin, kunnes johtosarjan kytkentäkohta tulee näkyviin. Jos johto on tiukasti kiinni valaisimessa, irrota liitin painamalla siinä olevaa kielekettä ja liu’uta valaisin irti johtosarjasta. Johtosarjan liitin on saattanut löystyä tai irrota hieman, mikä voi korjaantua irrottamalla ja kytkemällä se uudelleen.
  4. Kytke valaisin takaisin johtosarjaan ja kiinnitä se oveen. Kun palautat virran, ikkunan on määrä laskeutua hieman.
  5. Varmista, että ikkuna on hieman laskeutunut, kokeile sulkea ovi varovasti ja tarkista, että ikkuna nousee. Jos tämä ei toimi, vika saattaa olla itse ovivalossa (uuden voi ostaa verkosta) tai johtosarjassa. Ota yhteyttä Tesla-huoltoon mobiilisovelluksessa ja varaa huoltoaika.