Etuistuimen pääntuen irrottaminen ja kiinnittäminen paikalleen

Ajoneuvon etuistuimien pääntukia ei voi säätää, eikä Tesla suosittele niiden irrottamista. Jos ne kuitenkin on irrotettava ja myöhemmin palautettava paikoilleen, tee toimenpide seuraavien ohjeiden mukaan:

Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Jos pääntuki on irrotettu, loukkaantumisen vaara törmäystilanteessa kasvaa. Tesla ei suosittele pääntukien muokkaamista tai irrottamista.

Pääntuen irrottaminen:

 1. Kiinnitä istuimen muovinen takaosa paikalleen muutamalla pitkällä pätkällä maalarinteippiä. Istuimen takaosa saattaa pudota pääntuen irrottamisen jälkeen, joten varmista, että teippi pitää istuimen takaosan kunnolla paikallaan.
 2. Paina istuinta alaspäin pääntuen pylväiden ympäriltä. Pääntuen kunkin pylvään vasemmalla puolella on pieni metallinen kiinnike.
 3. Irrota pääntuki istuimesta painamalla kielekettä vasempaan jollain ohuella, tylpällä esineellä.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  Varo vahingoittamasta istuinmateriaalia työkalulla.
 4. Kun olet irrottanut ensimmäisen pylvään lukituksen, kannattele toisella kädellä pääntukea sen alapuolelta, jotta se ei pääse lukittumaan uudelleen paikalleen.
 5. Avaa pääntuen toisenkin pylvään lukitus.
 6. Nosta pääntuki pois paikaltaan. Jos istuimen takaosa irtoaa, sinun on ehkä painettava takaosaa varovasti paikalleen ja laskettava tai kallistettava istuinta taaksepäin.

Pääntuen kiinnittäminen paikalleen:

 1. Kohdista pääntuen pylväät istuimen yläosan aukkoihin ja paina pääntukea alaspäin. Istuinta on ehkä työnnettävä takaisin eteenpäin, koska myös istuimen takaosan kiinnikkeiden on oltava kohdakkain pääntuen pylväiden kanssa.
 2. Paina pääntukea alaspäin, kunnes se kiinnittyy tukevasti. Kun pääntuki lukittuu paikalleen, saattaa kuulua naksahdus.