Postavljanje blatobrana

Komplet za postavljanje blatobrana osmišljen je za pružanje dodatne zaštite od kamenja i malih ostataka na cesti koji mogu ubrzati osnovno trošenje karoserije i boje vozila. Ako vozite po cestama na kojima se nalazi velika količina soli, pijeska ili šljunka koji se obično upotrebljavaju kako bi poboljšali vožnju tijekom zimskih mjeseci, preporuča se postavljanje ovog kompleta za zaštitu vozila.

Komplet za postavljanje blatobrana sadržava:

Izvršite ove korake za postavljanje blatobrana:

 1. Očistite područje postavljanja alkoholom i ostavite ga da se u potpunosti osuši prije postavljanja.
 2. Postavite visinu ovjesa na Vrlo visoko odlaskom na Kontrole > Ovjes > Vrlo visoko.
 3. Okrenite upravljačku konzolu do kraja ulijevo kako biste omogućili pristup radnom području.
 4. Pažljivo upotrijebite alat za uklanjanje pritisne kopče ili odvijač s ravnom glavom kako biste uklonili pritisne kopče koje osiguravaju oblogu luka prednjeg kotača i donju stranu praga na lijevoj strani. Odložite potisne kopče u otpad.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  Pozor
  Odložite postojeće potisne kopče u otpad. Nemojte upotrebljavati postojeće potisne kopče za postavljanje kompleta blatobrana.
 5. Pomaknite blatobran na mjesto tako da je plastična kuka na stražnjoj strani sigurna ispod obloge kotača i poravnata s blatobranom tako da su poravnati otvori pritisne kopče.
 6. Postavite otvorenu (izvučeni plastični pričvrsni klin) novu pritisnu kopču u otvor na donjoj strani praga, a zatim pritisnite plastični klin kako bi zatvorio pritisnu kopču.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Bilješka
  Pobrinite se da ste prvo postavili pritisnu kopču praga.
 7. Postavite otvorenu (izvučeni plastični pričvrsni klin) novu pritisnu kopču u unutarnji otvor kotača, a zatim pritisnite plastični klin kako bi zatvorio pritisnu kopču.
 8. Ponovno izvedite ovaj postupak na desnoj strani vozila kako biste postavili desni blatobran.
 9. Postavite visinu ovjesa za vožnju natrag na željenu postavku i ponovno poravnajte upravljačku konzolu.