Latauskaapelin irrotus manuaalisesti

Jos tavalliset keinot latauskaapelin irrottamiseksi latausportista (latauskahvan vapautuspainikkeella tai kosketusnäytön tai mobiilisovelluksen kautta) eivät toimi, kokeile pitää avainlähettimessä lisävaruste(jos varusteena) olevaa takaluukun painiketta painettuna 1–2 sekunnin ajan. Jos se ei vieläkään irtoa, noudata huolellisesti seuraavia vaiheita:

 1. Varmista kosketusnäytön latausnäytöstä, että Model Y -ajoneuvon lataus ei ole aktiivisesti käynnissä. Kosketa tarvittaessa kosketusnäytöllä Lopeta lataus.
 2. Avaa takatavaratila.
 3. Vedä latausportin irrotuskaapelia alaspäin latauskaapelin irrottamiseksi.
  Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
  Varoitus
  Älä vedä irrotuskaapelia samalla, kun yrität irrottaa latauskaapelia latausportista. Vedä aina irrotuskaapelia ennen kuin yrität irrottaa latauskaapelia. Ohjeiden laiminlyönti voi aiheuttaa sähköiskun ja vakavan vamman.
  vapautusvaijeri ja alaspäin osoittava nuoli.
  Informational PurposesAn informational icon, calling your attention
  Huomautus
  Irrotuskaapeli voi olla upotettuna verhouksen aukkoon.
 4. Irrota latauskaapeli latausportista vetämällä.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Käytä irrotuskaapelia vain tilanteissa, joissa latauskaapelin irrotus ei onnistu tavanomaisesti. Jatkuva käyttö voi vahingoittaa irrotuskaapelia tai latauslaitteita.
Warning IconA warning icon, calling your attention to a possibly risky situation
Varoitus
Älä tee tätä toimenpidettä, kun ajoneuvo on latautumassa tai jos oranssit korkeajännitejohtimet ovat paljaina. Ohjeiden laiminlyönti voi aiheuttaa sähköiskun ja vakavan vamman tai vahingoittaa ajoneuvoa. Jos tämän toimenpiteen turvallinen suorittaminen ei ole sinulle täysin selvää, ota yhteys lähimpään Service Center -huoltokeskukseen.